17.03.2022-09:28 (Son Güncelleme:17.03.2022-12:42)


1

Daily Mail’de yer alan habere göre, fotoğrafın paylaşıldığı andan itibaren birçok sosyal medya kullanıcısı, botların neden orada olduğu konusunda düşüncelerini ifade etti.



2

Botların bir “Samurayın hayaletine” ait olabileceğini belirten kullanıcılar, fotoğrafın çekildiği bölgeye yakın konumda bulunan samuray mezarlığına dikkat çekti.



3

'Hayalet iddiaları saçmalık' fotoğrafı reddit’te paylaşan Obiaruf adlı kullanıcı, fotoğrafı arkadaşının çektiğini belirtirken, görüntü üzerinde herhangi bir photoshop hilesi uygulanmadığını vurguladı. Obiaruf, “Bunun herhangi bir şey olduğunu söylemiyorum – yalnızca gerçekten vücudu olmayan botlar ve bacaklara benziyor” ifadesini kullandı. Fotoğrafı çeken kişi ise o anda küçük kızın arkasında hiç kimsenin yer almadığını savunuyor.



4

Bir grup kullanıcı ise 'Hayalet' iddialarının saçmalık olduğunu söylüyor ve görüntünün ışık hilesi ve perspektif nedeniyle meydana geldiğinin altını çiziyor. Kullanıcılar, küçük kızın arkasında gözüken mavi kumaşa dikkat çekiyor ve kızın arkasında birinin saklanmış olduğunu ifade ediyor.



5



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR