Filipe Luis: Simeone'den Ne Zaman Mesaj Gelse Korkardım

Tecrübeli futbolcu Filipe Luis vermiş olduğu bir röportajda kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Mourinho ve Simeone ile ilgili itiraflarda bulunan Luis, Eden Hazard ile ilgili ise ' En iyisi olabilirdi ' dedi.

22.02.2021-19:06 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-19:06) Filipe Luis: Simeone'den Ne Zaman Mesaj Gelse Korkardım

Brezilya Ligi takımlarından Flamengo forması giyen Atletico Madrid'in efsane sol beklerinden Filipe Luis, Atletico ve Chelsea günleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Filipe Luis yapmış olduğu açıklamalarda ; 

ESKİDEN SİMEONE'DEN MESAJ GELDİĞİNDE KORKARDIM

Artık bir arkadaş olarak Diego Simeone ile mesajlaşabiliyorum. Atletico'da oynarken ne zaman ondan mesaj gelse çok korkardım. Chelsea'de oynarken ise bana, 'Geri dön, tekrar kazanacağız ve senin gibi bir beke ihtiyacım var.' dedi. Geri dönüp, iyi oynadığımda ise 'Bak, sadece benimle iyi oynuyorsun. Tekrar iyi oynamak için bize dönmen gerekiyordu.' dedi. O, benden en iyisini aldı. Beynimin her santimetresine hakimdi.

CHELSEA TRANSFERİMDEN HİÇ PİŞMAN OLMADIM

Chelsea'de sezonun ilk maçında yedek kulübesindeydim. Mourinho'nun ofisine gittim ve şöyle dedim: 'Beni neden buraya getirdin? Neden beni Atletico'da bırakmadın?' Savunma hattında Azpilicueta kadar güvenilir olmadığımı, yerimi kazanmam gerektiğini söyledi. Transferimden asla pişman olmadım çünkü dünyanın en büyük kulüplerinden birine gelmiştim.

BİR YIL DAHA MOURİNHO İLE ÇALIŞMAK İSTEMEDİM

Chelsea'den ayrılma kararımı Lig Kupası finalinden sonra vermiştim. Mourinho'dan daha iyi şeyler duymak istediğim için ihanete uğramış hissettim. Bir yıl daha Mourinho ile çalışmak istemedim. Ancak onun bir hatası yoktu. Finalde kazanan taraf biz olduk ve madalyayı aldım.

SALAH BENİM GİBİ YEDEK KULÜBESİNDEN ÇIKAMIYORDU

Hayal kırıklığına uğrayan ve yedek kulübesinde kalan tek kişi ben değildim. Mohamed Salah da vardı. Antrenmanlarda Messi gibiydi. Onunla daha fazla oynayamamış olmam üzücü.

HAZARD EN İYİ OYUNCU OLABİLİRDİ

Messi'nin seviyesine ulaşabileceğine inandığım bir diğer isim de Eden Hazard'dı. Neymar ve Messi'den sonra oynadığım en iyi oyunculardan biri de Hazard'dı. İyi antrenman yapmazdı. Maçtan 5 dakika önce soyunma odasında Mario Kart oynuyordu. Ayakkabılarını bağlamadan ısınırdı. Ancak o zaman bile topu ondan kimse alamazdı. 3-4 oyuncuyu çalımlayarak tek başına maçı kazanırdı. Hazard'ın birçok yeteneği var ama belki de "Dünyanın en iyi oyuncusu olacağım" hırsı yok.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal