Camdaki Kızın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun Gizli Aşkı Haber Sunucusu Merve Dinçkol Çıktı

Televizyonun sevilen dizilerinden Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu, geçtiğimiz gün sır gibi sakladığı sevgilisi haber sunucusu Merve Dinçkol ile kameralara yakalandı.

09.02.2021-14:14 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-10:45)

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız’da Burcu Biricik ile başrolü paylaşan Feyyaz Şerifoğlu, gerçek aşkı haber sunucusu Merve Dinçkol’da buldu. Çiçeği burnunda çift geçtiğimiz gün kameralara yakalandı. 

CAMDAKİ KIZ’IN SEDATI GERÇEK AŞKI BULDU

Perşembe akşamları Kanal D’de yayınlanan ve izleyiciyi ekrana kilitleyen, ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız, tüm heyecanı ile devam ediyor. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı dizide, Sedat karakterine can veren Feyyaz Şerifoğlu geçtiğimiz gün bir mekanda sevgili Kanal D hafta sonu haber sunucusu Merve Dinçkol ile görüntülendi. 

FEYYAZ ŞERİFOĞLU’NUN YENİ AŞKI HABER SUNUCUSU ÇIKTI

İlk olarak Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan ve canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çeken Feyyaz Şerifoğlu, kısa bir süre sonra Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’le başrolü paylaşmaya başladı. Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi derinden etkileyen dizide zengin Koroğlu ailesinin küçük oğlu Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’nun, özel hayatı merak konusu olmuştu. Snob Magazin'de yer alan habere göre; Feyyaz Şerifoğlu'nun Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol ile birliktelik yaşadığı öğrenildi.

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi kim?

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ÇİFT KAHVALTI ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİLER

Beykoz tarafında bulunan Rumelihisarı’nda başbala kahvaltı yapan çiftin, mutlulukları gözden kaçmazken, kameraları gören Şerifoğlu şaşırdı. Oturdukları mekandan apar topar kalkan çift özel hayatları ile ilgili yöneltilen soruları ise cevapsız bıraktı. 

MERVE DİNÇKOL KİMDİR?

Merve Dinçkol, 6 Şubat 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü mezunudur. Merve Dinçkol, uzun süredir Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu olarak görev yapıyor. Şu sıralarda ise Camdaki Kız adlı diziyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Feyyaz Şerifoğlu ile aşk yaşıyor. 

Merve Dinçkol kimdir?

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

1991 senesinde Rize'de dünyaya gelen Feyyaz Şerifoğlu, ilk olarak Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapmaktadır. Bunun yanı sıra şarkıcılık kariyerine oyunculukta ekleyerek ilerlemektedir. Şerifoğlu, Tekirdağ'da Tekstil Mühendisliği bölümünü okumuş ancak kariyerine vokalistlik ve şarkıcılık yaparak devam etmeye başlamıştır. İlk şarkısı 'Gidene' ise geçtiğimiz senenin Aralık ayında dijital platformlarda yayınlamıştır. Daha sonrasında Kırmız Oda adlı diziye konuk oyuncu olarak dahil olan ve oldukça beğenilen Şerifoğlu, şu sıralar reyting rekoru kıran Camdaki Kız dizisinde başrol olarak yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal