FETÖ'cü Başyaver Ali Yazıcı, Erdoğan'ın Danışmanını Tehdit Etmiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminin asıl faillerinden olan Başyaver Ali Yazıcı'nın, Erdoğan'ın danışmanını "Seni kendi silahımla vuracağım" diyerek tehdit ettiği ortaya çıktı.

24.10.2020-10:15 - (Son Güncelleme: 24.10.2020-09:31) FETÖ'cü Başyaver Ali Yazıcı, Erdoğan'ın Danışmanını Tehdit Etmiş

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişiminin asıl faili olması nedeniyle cezası müebbet hapise çevrilen eski Başyaver Ali Yazıcı'nın 15 Temmuz'dan önce bir başdanışmanı tehdit ettiği ortaya çıktı.

"HAFTAYA DARBE YAPTIĞIMIZDA GÜLEBİLECEK MİSİNİZ?"

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinin gerekçeli kararında, Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in Ali Yazıcı'ya sorduğu sorular da yer aldı. Özel, hain başyaver Yazıcı'ya "Yurt dışı yolculuklarının bir tanesinde uçağın en arka bölümünde 2-3 tane basın mensubuyla beraberken, basın mensupları gülerken, 'İyi gülmeye devam edin haftaya darbe yaptığımızda aynı suratlarınızı görebilecek miyim merak ediyorum' dediniz mi?" sorusunu yöneltti.

SİLAHLA VURMAKLA TEHDİT ETMİŞ

Yazıcı bu soruya karşılık "Ben aptal değilim, basın ne demek onu biliyorum" yanıtını verdi. Avukat Özel, Ankara-İstanbul uçağında Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından biri ile kavga edip '1 hafta içerisinde kendi silahımla vuracağım' diye tehdit edip etmediğini sordu.

SUÇLAMAYI REDDETTİ

"En kısa sürede seni vuracağım, bugüne kadar kimseyi vurmadım" şeklinde bir ifade kullanmadığını söyleyen Yazıcı, "Aşırı şekilde bir küfür etti. Yani ben de kendisini tehdit ettim. Dedim 1 hafta içerisinde değil de bu şekilde konuşmaması gerektiğini söyledim" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal