Fenerbahçe'ye Kolarov Müjdesi

Roma'dan ayrılması gündeme gelen Kolarov'da Fenerbahçe heyecanı

25.12.2019-17:38 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-17:33) Fenerbahçe'ye  Kolarov Müjdesi

Kolarov’un 34 yaşına rağmen kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Sırp sol bek için Roma yeni sözleşme teklifi sundu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcuya 1+1 yıllık yeni teklif iletildi. Sarı-kırmızılılar, Kolarov’un yeni sözleşme teklifini kabul edeceğini düşünüyor. Ancak Roma, yıldız futbolcunun kabul etmemesi durumunu göz önünde bulundurarak alternatif isimleri belirleyip harekete geçti.

İtalyan ekibi, Arsenal’in Boşnak futbolcusu Sead Kolasinac için nabız yoklamaya başladı. Roma’nın planlarındaki bir diğer sol bek Arjantin’de Atletico Talleres’de oynayan 20 yaşındaki yıldız futbolcu adayı Facundo Medina. Sportif direktör Petrachi, Kolarov’un takımda kalmasından yana olsa da oyuncudan gelecek olumsuz bir yanıt karşılığında alternatifler için girişimlere başladı, Kolasinac ve Medina’nın kulüpleri ile temasa geçti.

‘ÇOK YAKINDA'HEYECANI

Fenerbahçe, sezon başında Sırp futbolcu ile her konuda anlaşmaya varmış ancak Roma ile anlaşamamıştı. Ancak buna rağmen sarı-lacivertliler yıldız sol bekten vazgeçmedi. Kolarov’un, Avrupa Ligi’nde Başakşehir karşılaşması için geldikleri İstanbul’dan Roma’ya dönerken havalimanında bir Fenerbahçe taraftarının, “Ne zaman geliyorsun?” sorusuna “Coming soon (Çok yakında)” şeklinde cevap vermesi büyük heyecan yaratmıştı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal