01.03.2021-20:14 (Son Güncelleme:01.03.2021-20:14)


1

Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftasında Trabzonspor deplasmanında Fenerbahçe 1-0 galip gelirken, sarı lacivertliler karşılaşmadaki golünü Pelkas ile bulmuştu. Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile beğeni toplayan Yunan yıldızın talipleri ise her geçen gün artıyor.



2

Fenerbahçe’ye Trabzonspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Dimitris Pelkas’ın maçın adamı olduğu gece ülkesi Yunanistan’da da yankı uyandırdı.



3

Her iki takımdaki Yunan futbolcuların birbirleriyle karşı karşıya geldikleri hatırlatılarak, sarı-lacivertlilerdeki oyuncunun, bordo-mavili ekipteki vatandaşı Bakasetas’a üstün geldiği ve maçın sonucunu tayin eden isim olduğu belirtildi.



4

Sarı-lacivertli takımda ligdeki beşinci golünü kaydeden 27 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgili Yunan basınında şu satırlara yer verildi:



5

Metrosport : Dimitris Pelkas çoktan Fenerbahçe taraftarının dudağında bir şarkıya dönüştü. Sakatlıktan daha güçlü bir şekilde döndü. PAOK’taki baskıyı üzerinden atan oyuncu Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışında sürükleyebileceğini gösteriyor.



6

Sport 24 : Fenerbahçe, Pelkas’ın uzaktan harika şutu sayesinde Bakasetaslı Trabzonspor’u mağlup etmeyi başardı. Orta sahadan aldığı topu uzun bir mesafede sürerek rakip ceza alanına yaklaşan futbolcu attığı golle maçın sonucunu belirledi.



7

Spor Time : Dimitris Pelkas müthiş bir golle Fenerbahçe’ye zaferi getirdi. Uzaktan attığı gol gerçekten inanılmazdı. Sakatlığı nedeniyle uzak kaldığı aranın ardından sahalara iyi bir dönüş gerçekleştirdi.



8

Newsıt : Pelkas attığı golle Bakasetas’ı mağlup etti. Yunan düellosunda kazanan Dimitris Pelkas oldu. Pelkas Fenerbahçe’nin en iyi futbolcularından bir tanesi. Müthiş performansıyla taraftarın sevgisini kazandı.



9

Sport Dog : Bakasetas’ın Trabzonspor’una karşı deplasmanda şık bir gol atan Pelkas takımına galibiyeti getirdi, Bulut’u kurtardı! Fenerbahçe’nin bu galibiyeti, zor durumdaki teknik direktörü Erol Bulut’a nefes aldırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR