Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Miguel Crespo Göz Doldurdu!

Fenerbahçe'nin Portekizli yeni transferi Miguel Crespo, Galatasaray derbisinde galibiyeti getiren golle sarı lacivertlilerin tarihine adını kazıdı. Miguel Crespo son olarak Göztepe maçındaki etkili performansıyla da alkış aldı.

01.12.2021-10:44 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:45)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala transfer ettiği Portekizli futbolcu adeta göz doldurdu. Portekizli genç yıldız transfer olduğu dönem büyük dikka çekmişti. Futbolcunun tanınmıyor olması ve Portekiz 2. Lig'inden transfer edilmesi Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekmişti. Fakat Miguel Crespo özellikle son zamanlarda sergilediği etkili performansla büyük alkış aldı.

MİGUEL CRESPO ALKIŞ ALDI

Miguel Crespo transfer olduğu ilk günler Fenerbahçe macerasına pek de iyi bir başlangıç yapamadı. Futbolcu için 'Bu takımın futbolcusu değil' yorumları yapıldı. Fakat 25 yaşındaki futbolcu Galatasaray ile deplasmanda oynanan karşılaşmada takımına galibiyeti geriren golü kaydetti. Futbolcu attığı golle 'Gerçek Fenerbahçeli' olarak tarihe geçmeyi başardı. Miguel Crespo, Fenerbahçe'ye attığı golle çok büyük ses getirirken Göztepe ile oynanan maçta performansını yükseltmeyi başardı. Miguel Crespo, Luiz Gustavo'nun yokluğunda orta sahada adeta bir dinamo gibi çalıştı. 90 dakikanın bitiminde 25 yaşındaki futbolcunun ulaştığı istatistikler adeta alkış aldı.

MİGUEL CRESPO'DAN ETKİLEYİCİ RAKAMLAR

Miguel Crespo, İzmir deplasmanında rakipleriyle tam 18 ikili mücadeleye girmeyi başardı. Daha çarpıcı olan ise bunların tam 15'ini kazanmış bulundu. Portekizli ayrıca 3 hava topu mücadelesinin 2'sinde başarı sağladı. Miguel Crespo top kapma istatistiğinde de inanılmaz rakamlara çıktı. Miguel Crespo, 4'ü rakipten, 6'sı ise sahipsiz olmak üzere 10 kez top kaptı. Crespo 5 kez pas arası yaparken, 3 seferde atak uzaklaştırdı. Portekizli futbolcu ayrıca karşılaşmayı yüzde 83.3 pas isabetiyle tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal