19.05.2022-09:36 (Son Güncelleme:21.06.2022-15:32)


1

Kaleci ile ilgili yeni gelişmeler var

Kaleci ile ilgili yeni gelişmeler var

Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla gösterdiği performansla bu sezon göze çarpan isimlerden birisi olan Ertuğrul Taşkıran ile ilgili önemli gelişmeler söz konusu.



2

Sarı lacivertlilere gidebilir

Sarı lacivertlilere gidebilir

Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı kaleci ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Fenerbahçe eski kalecisini yeniden transfer etmek istiyor.



3

Ezeli rakipleri devreye girdi

Ezeli rakipleri devreye girdi

Ertuğrul Taşkıran ile son olarak ilgilenen kulüp ise oldukça dikkat çekti. Sarı lacivertlilerin transfer gündemine aldığı file bekçisi için Galatasaray'ın çok ilgilendiği aktarıldı.



4

Yakından ilgileniyorlar

Yakından ilgileniyorlar

Fenerbahçe gelecek sezon için etkili bir kadro kurmak isterken kale bölgesini de sağlamlaştırmak istiyor. Bu anlamda sarı lacivertlilerin Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran ile yakından ilgilendiği biliniyordu.



5

Transfer savaşı başladı

Transfer savaşı başladı

Fenerbahçe'nin yakından takip ettiği kaleci ile sarı kırmızılıların da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



6

Alternatif isim olarak düşünülüyor

Alternatif isim olarak düşünülüyor

Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en başarısız sezonunu geçiren Galatasaray, kale bölgesini sağlama almak istiyor. Muslera'nın ilerleyen yaşı ve Uruguaylı'nın alternatifi konusunda problem yaşanmaması adına Ertuğrul Taşkıran ile yakın temaslara başlandığı gelen bilgiler arasında bulunmakta.



7

Kararı merak ediliyor

Kararı merak ediliyor

Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği file bekçisinin kararı ise büyük merak konusu haline gelmiş durumda.



8

File bekçisinin kariyeri

File bekçisinin kariyeri

Futbol hayatına Kartalspor altyapısında başlayan Ertuğrul sonrasında Fenerbahçe U21 takımına katıldı. Sarı lacivertlilerden ise Samsunspor, Kayserispor ve Sivasspor'a kiralandı. Sonrasında ise Fenerbahçe'den Boluspor'a gitti. Kalecinin sonraki durakları ise Konyaspor ve Kasımpaşa oldu. File bekçisi ile son olarak ise Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR