Fenerbahçe'nin Peşinde Olduğu Yuma Suzuki Kimdir?

Fenerbahçe, Belçika ekiplerinden Sint Truiden forması terleten Japon oyuncu Yuma Suzuki için transfer teklifi yaptı. Peki, Yuma Suzuki kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? İşte, golcü futbolcu hakkında detaylar...

06.05.2021-12:24 - (Son Güncelleme: 06.05.2021-12:24) Fenerbahçe'nin Peşinde Olduğu Yuma Suzuki Kimdir?

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışırken bir yandan da Süper Lig ekiplerinin transfer operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Belçika'nın internet mecrasında yayın yapan walfoot.be isimli web sitesinde yer alan bir habere göre Fenerbahçe Sint Truiden forması giyen Yuma Suzuki için harekete geçti. Belçika Ligi'nde çok iyi bir sezon geçiren Japon futbolcunun radarında birçok önemli Avrupa kulübü bulunuyor.

Yuma Suzuki için ilk teklifi Alman ekibi Hertha Berlin yapmıştı. Ancak Fenerbahçe'nin 4.5 milyon euro+ 1 milyon euro bonus olmak üzere 5.5 milyon euroluk teklifi transferde bir adım öne çıkmasına yol açtı.

Japon yıldız için 6 milyon euroluk transfer bedeli belirleyen Sint- Truiden, Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakıyor. Öte yandan Yuma Suzuki'nin Türkiye Süper Ligi'nde oynamak isteyip istemeyeceği ise soru işareti.

YUMA SUZUKİ KİMDİR?


Yuma Suzuki 25 yaşında Japon forvet oyuncusudur. Japonya'nın Kashima altyapısından çıkmıştır. 2015 yılında A takıma yükselmiş ve 4 yıl boyunca Japonya'da mücadele etmiştir. Daha sonra Belçika'nın St Truiden takımına transfer olmuş ve bu sezon ligde oynadığı 34 maçta 17 gol ve 4 asist ile toplamda 21 gole doğrudan katkı sağlamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal