10.10.2021-12:09 (Son Güncelleme:10.10.2021-12:35)


1

A Milli Futbol Takımı'nın, Norveç ile oynadığı 2022 Dünya Kupası elemeleri grup maçında gözünden sakatlanan Fenerbahçe'nin stoperi Serdar Aziz'in son durumu görenleri tedirgin etti.



2

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası elemelerinde Norveç ile mücadele etmişti. Zorlu maçta A Milli Futbol Takımı rakibine üstünlük kuramamıştı ve zorlu maç 1-1 berabere bitmişti. Milli takım, zorlu maçta 1-0 önde olmasına rağmen rakibinin bulduğu gol ile sahadan 1-1'lik sonuç ile ayrıldı. A Milli Futbol Takımı, Norveç ile zorlu maçta 1-1 berabere kalırken maçta taraftarları tedirgin eden bir pozisyon yaşandı. Türkiye ile Norveç'in oynadığı karşılaşmada Fenerbahçe'nin stoperi Serdar Aziz Norveçli futbolcunun müdahalesiyle gözünden sakatlanmıştı.



3

Serdar Aziz'in sahada yaşadığı pozisyon, izleyicileri korkutmuştu. Gözünden sakatlanan futbolcunun durumuyla ilgili eşinin yaptığı paylaşım ise çok büyük dikkat çekti.



4

Serdar Aziz'in yaşadığı sakatlık Fenerbahçe'de moralleri çok kötü bozdu. Sarı lacivertlilerde stoperde Serdar Aziz'in yaşadığı sakatlık futbolcunun Trabzonspor maçında oynamasını riske soktu.



5

Takımda defansta Tisserand'ın da daha tam iyileşmemiş olması ve Atilla Szalai ile Kim'in ülke takımlarında forma giyerek sakatlanma ihtimallerinin olması Portekizli teknik adam Vitor Pereira'yı epey bir endişelendiriyor.



6

Tecrübeli teknik adamın milli aranın bir an önce bitmesini istediği ve zaten sakatlıkların yoğun olduğu takıma yeni sakatlıkların eklenmesini istemediği belirtiliyor. Portekizli hocanın bu anlamda çok endişeli olduğu aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR