Fenerbahçe'den Burak Yılmaz Açıklaması

Fenerbahçe'de son dakika haberine göre Burak Yılmaz gelişmesi yaşanıyor. Lille'de gösterdiği performansla Amerika kulüplerinin dikkatini üzerine çeken futbolcu için Süper Lig'e dönüş iddiaları da ortaya atılmıştı. Sarı lacivertli takım konuya dair açıklama yaptı.

05.05.2021-16:27 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-16:44) Fenerbahçe'den Burak Yılmaz Açıklaması

Siyah beyazlı takımdan ayrılarak Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille'in yolunu tutan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, sezon başından bu yana gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

ANLAŞMA İDDİASI 

Başarılı futbolcu Milli takım performansıyla da parmak ısırttı. Burak Yılmaz için yeni bir transfer iddiası ortaya atılmış, tecrübeli yıldızın Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

1+1 YILLIK İMZA 

PlaySpor'un haberine göre Fenerbahçe, Burak Yılmaz ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Haberin detayında Burak Yılmaz'ın transfere sıcak baktığı fakat Fenerbahçeli camiadan gelen tepkilerden çekindiğini ifade ettiği aktarıldı.

BELÖZOĞLU İLE GÖRÜŞME 

Yayınlanan haberde ayrıca Emre Belözoğlu'nun Burak Yılmaz'la beraber yaptığı özel görüşmede oyuncuya gereken tüm adımları atacağını ifade edeceği açıklandı.

JET HIZINDA AÇIKLAMA 

Emre Belözoğlu'nun Burak Yılmaz'ın camiadan tepkiler gelebileceğini belirtmesi üzerine, Avrupa Şampiyonası sonrasında konuyla bizzat ilgileneceğini ve bu noktada endişe etmemesi gerektiğini söylediği aktarılan haberin ardından Fenerbahçe Spor Kulübünden jet hızında bir açıklama geldi.

İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ 

Sarı lacivertli takım resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan açıklamasında Burak Yılmaz'la anlaşma sağlandığı yönündeki iddialara açıklık getirdi. 

DOĞRU DEĞİLDİR

Sarı lacivertli takım açıklamasında ''Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüzün Burak Yılmaz ile anlaşma sağladığı yönündeki iddialar doğru değildir.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal