Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'dan Göztepe Açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

30.11.2021-09:03 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-09:03) Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'dan Göztepe Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında geçtiğimiz haftayı Galatasaray derbisinde aldığı galibiyet ile moralli bir şekilde kapatan Fenerbahçe bu hafta istediğini alamadı.

KANARYA İZMİR'DEN İSTEDİĞİNİ ALAMADI

İzmir'de deplasmanda Göztepe'nin konuğu olan Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak Spor Toto Süper Lig'de sürdürdüğü zirve takibinde derin bir yara aldı.

VİTOR PEREİRA'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının kapanış mücadelesinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Maçın başlangıcıyla birlikte kaliteli bir oyun sergiledik. Fakat ilk yarının sonunda bir gol yiyip geri düşmenin mutsuzluğu ile içeriye girdik. Bence ilk yarı için adil bir sonuç değildi. Yaklaşık 60'ıncı dakikadan sonra iki takımın da düştüğünü düşünüyorum. İki takım için de kontrolsüz bir oyuna döndü. İki takım da kazanmak istediğini ortaya koydu. İki takım için de kontrolü kaybetti diyebiliriz. Oyuncularım istediler, savaştılar. Bizim şu anda yapmamız gereken şey tabi ki üstümüzdeki takımların durumuna bakmak. Maçlarımızı oynayıp üstümüzdeki rakiplerin durumuna bakacağız. Ligde hala çok fazla maç var. Haftada bir maç yapıyor olsaydık bizim için işler daha kolay olurdu. Ama Galatasaray maçı sonrası Yunanistan'a seyahat ettik. Bir Avrupa maçı oynadık. Oradan döndük. Bu maç için toparlanmaya çalıştık ama bu tarz sık takvimlerde toparlanmak kolay olmuyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal