Fenerbahçe'de Roberto Carlos Sesleri!

Fenerbahçe, var olan bütün alternatifleri de değerlendirmeye alıyor. Son olarak Sivas ve Akhisar'da hocalık yapan Brezilyalı efsane futbolcu Roberto Carlos ismi gündemde yerini aldı.

29.05.2020-14:13 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-14:11) Fenerbahçe'de Roberto Carlos Sesleri!

Fenerbahçe'de Mehmet Aurelio'nun teknik kadroya dahil olmasının sonrasında yönetimde Brezilyalı teknik adam düşüncesi gündeme geldi. Aurelio'nun Portekizce ve Türkçe'yi bilmesi sebebiyle Portekizce bilen bir teknik direktörün göreve getirilme düşüncesi değerlendirildi ve gerçekleşen bu görüşmeler sırasında Roberto Carlos'un adı ortaya çıktı.

FENERBAHÇE’Yİ DE ÜLKEYİ DE İYİ BİLİYOR

Başkan Ali Koç'un "Genç, aç, Türkiye'yi bilen, bu coğrafyada çalışması sorun olmayacak, 40-50 yaşları arasında cesur bir hoca" şartlarına uyan 47 yaşındaki Roberto Carlos hem Fenerbahçe'nin durumunu biliyor hem de Sivasspor ve Akhisarspor'da görev yaptığı için Türkiye coğrafyasına hakim.

Sarı- lacivertliler için Türk seçenekler ilk sırada yer almasına karşın, ligin kalan haftalarında yabancı hocaların tekrardan inceleneceği aktarılan bilgiler içerisinde.

İlk teknik direktörlük tecrübesini 2013'te Sivas'ta yaşayan ve 567 gün takımın başında olan Carlos, 44 resmi karşılaşmanın 21'inden zaferle ayrıldı, 18 müsabakayı da kaybetti, 5 karşılaşmada beraberlik aldı, kulüp ligi 5. sırada bitirdi. Akhisar'da ise (2015) yarım sezonda 18 karşılaşmada yer aldı. 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal