22.09.2021-17:38 (Son Güncelleme:22.09.2021-17:56)


1

Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın, Giresunspor maçında değişikliklere gideceği öğrenildi. Portekizli hocanın Giresunspor maçında Mesut Özil'i ilk 11'de oynatacağı öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, 5. haftada Medipol Başahşehir'e 2-0 kaybetmişti. Takımda bu mağlubiyetin yaraları sarılmaya çalışılırken Fenerbahçe'nin teknik adamı Vitor Pereira'dan maç ile ilgili yeni ayarlamalar geleceği öğrenildi. Sarı lacivertlilerde bu maça farklı bir 11 ile çıkmaya hazırlandığı aktarıldı.



3

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, zorlu maça ince ayarlar yaparak çıkacak. Sarı lacivertlilerde Giresunspor maçına farklı bir 11 ile çıkmaya hazırlandığı aktarıldı. Tisserand'ın yokluğunda savunmada Serdar-Kim-Szalai üçlüsünü bozmak istemeyen teknik adam, orta saha ve hücumda ise değişikliklere gidecek.



4

Son maçta Luiz Gustavo'nun yanında ilk 11'e çıkan Max Meyer'ik kesilip, Mert; ileri üçlüdede Muhammed ve Berisha'nın yerine Mesut ve Valencia'nın oynayacağı aktarıldı. Süper Ligde ilk karşılaşmasına Başakşehir karşısında çıkan Dimitrios Pelkas'ın Giresun sıavında da 11'de olması bekleniyor.



5

Vitor Pereira'nın yeni transferlerinden Crespo'ya maçın durumuna göre süre verileceği aktarıldı. Rossi, Osayi, Ferdi ve Berisha hamle oyuncusu olarak kulübedeki yerini alacak.



6

Portekizli hocanın, Mesut Özil'e bu maçta çok güvendiği ve yıldız futbolcudan çok umutlu olduğu aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR