Fenerbahçe'de Luiz Gustavo Sevinci!

Fenerbahçe'de bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Luiz Gustavo, bugün itibariyle takımla antrenmanlara başladı. Sarı lacivertlilerde Gustavo'dan iyi haber gelirken yıldız oyuncu Mesut Özil'den kötü haber geldi.

05.03.2021-14:42 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-14:42) Fenerbahçe'de Luiz Gustavo Sevinci!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz gün oynanan Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, bugün itibariyle hafta sonu oynayacakları İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Haftalardır sakatlığı nedeniyle formasına hasret kalan, taraftaların ve yönetimin dört gözle dönüşünü beklediği Luiz Gustavo bugün itibariyle takımla birlikte çalışmalara başladı. 

Bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından ayrı kalan isimlerden biri olan Sadık Çiftpınar ise bugün gerçekleştirilen antrenmanda takımdan ayrı olarak çalıştı. 

Sakat oyuncuları yavaş yavaş kadroya geri dönen Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Mesut Özil'den ise Antalyaspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlığın ardından kötü haber geldi. 

Sol ayak bileğinden darbeye bağlı bir sakatlık yaşayan yıldız oyuncu yeşil sahalardan en az 1 ay uzak kalacak.

Sakatlığının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mesut Özil, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Önümüzdeki maçlarda ayağımdaki iç ve dış yan bağlarında oluşan kısmi yırtıklar sebebiyle takımımıza yardımcı olamayacağım için çok üzgünüm. En kısa zamanda tekrar sahaya çıkabilmek için elimden geleni yapacağım. ' ifadelerine yer verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal