Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun İç Transferinde Sevindiren Haber!

Fenerbahçe'de genç yıldız Ferdi Kadıoğlu'ndan takıma müjdeli haberler gelmeye devam ediyor.

04.01.2022-16:28 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-16:28)

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin formasını terleten 22 yaşındaki genç yıldızdan sarı lacivertlilere güzel haberler gelmeye devam ediyor. 22 yaşındaki genç futbolcunun Türkiye Milli Takımı'nı seçmesi gerek Fenerbahçe cephesinde gerek ülke çapında çok büyük ses getirdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından yerli statüsüne geçecek olan Ferdi Kadıoğlu, sarı lacivertliler ile yeni bir sözleşmeye imza atacak. Ferdi Kadıoğlu, sarı lacivertliler ile 5 yılllık yeni kontrata imza atacağı öğrenildi. Futbolcunun maaşını da ikiye katlayarak yıllık olarak yaklaşık 15 milyon TL kazanacağı ifade ediliyor.


YAŞANAN GELİŞMELER TAKIMI MUTLU ETTİ

Fenerbahçe'de genç yıldız Ferdi Kadıoğlu ile ilgili yaşanan gelişmeler takımda büyük sevince yol açtı. Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki kanat futbolcusu doğduğu yer olan Hollanda ve annesinin ülkesi Kanada seçenekleri olmasına rağmen babasının memleketi olan Türkiye'nin formasını giyme kararında bulundu. Böylece Ferdi Kadıoğlu'nun gelecek sezondan itibaren yabancı sayılma olasılığı da ortadan kalkmış oldu.

GENÇ YILDIZLA 5 YILLIK YENİ SÖZLEŞME İMZALANACAK

Fenerbahçe'de kulübün değişecek yabancı sayısı konusunda eli böylece rahatlamış oldu. Genç futbolcunun sarı lacivertlilerin kendisine yaptığı yeni sözleşme teklifini de kabul ettiği aktarıldı. 5 sezonluk yeni kontratın resmi açıklaması önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi. Ferdi'nin maaşı da ikiye katlanacak ve yıllık 15 milyon TL civarında bir kazanç sağlanmış olunacak.

PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURDU

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu bu sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe camiasının sevgilisi haline geldi. Genç futbolcu görev bölgesi dışında kadro eksikliğinde bek pozisyonunda da görev aldı. Futbolcunun bek pozisyonunda da sergilediği başarılı performans büyük alkış aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal