Fenerbahçe'de Caner Erkin Belirsizliği Sürüyor

Haftalardır Fenerbahçe gündeminden düşmeyen Caner Erkin'in kaderi belli oluyor. Tecrübeli oyuncunun yaptıkları bardağı taşıran son damla olurken verilecek karar ise merakla bekleniyor.

04.03.2021-17:15 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-17:15) Fenerbahçe'de Caner Erkin Belirsizliği Sürüyor

Erol Bulut’un oyun planını birçok kez eleştirmesi, teknik adamın otoritesini sarsması ve ' Böyle oynarsak şampiyon olamayız ' ifadesinin etkili olduğu belirlendi. Deneyimli futbolcu maçlar ve idmanlardaki olumsuz tavırlarıyla teknik heyetin otoritesini sarsınca takımdan uzaklaştırıldı.

Başkan Ali Koç şampiyonluğun kenetlenmeden ve mücadeleden geçtiğini düşünüyor. İki sezon önce de benzer bir durum yaşanmış ve takımın oyununu eleştiren Aatıf, Volkan ve Dirar gibi isimler de kadro dışı kalmıştı.

Deneyimli oyuncunun, Galatasaray derbisinin devre arasında ' Böyle oynarsak kaybederiz' ifadesi ve Göztepe maçı sonrası ' İyi oynamıyoruz. Şampiyonluğu kaybederiz böyle giderse ' ifadeleri hep üst üste geldi. Caner’e bu konuyla alakalı uyarılar yapılsa da futbolcunun karakteristik özelliği sıkıntı yaşanmasına sebep oldu.

Takımın yaşananlardan etkilenmemesi için deneyimli oyuncu, Trabzonspor maçından sonra Antalyaspor maçı kadrosunda da olmayacak. Caner’in takıma ne zaman döneceğine bugünkü maçtan sonra karar verilecek.

Caner Erkin’in sarı-lacivertli yetkililerin kadro dışı kararından önce kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdiği belirlendi.

Tecrübeli oyuncunun, ' Ben buraya şampiyonluk yaşamak için geldim ve bunun için tüm mücadelemi veriyorum. Tecrübeli ve bu süreçlerden birçok kez geçmiş bir oyuncu olarak bildiklerimi, gördüklerimi söylemek zorundayım. Tek hedefim takıma katkı sağlayıp şampiyon olmak '  dediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal