Fenerbahçe'de Arda Güler U17 Avrupa Şampiyonası'nda oynayamayacak olmaktan dolayı büyük üzüntü duyuyor!

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler kısa süre önce talihsiz bir sakatlık geçirmişti. Futbolcunun geçirdiği sakatlığı Ali Koç duyururken oyuncunun U17 Avrupa Şampiyonası'nda oynayamayacak olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğu aktarıldı.

10.05.2022-14:52 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-14:52)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de bu sezon tan anlamıyla istenildiği gibi geçmezken takımda dikkat çeken isimlerden birisi ise Arda Güler oldu. Genç yetenek sahada gösterdiği performansla kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Sarı lacivertlilerin büyük umutlar beslediği Arda Güler'den gelen son haber ise sarı lacivertli camiayı resmen yıktı. Futbolcunun sezonu kapattığını Ali Koç duyurmuştu. Genç yetenek bununla beraber çok önemli bir turnuvaya da katılamayacak.

Dev turnuvada yer alamayacak

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, yaşadığı sakatlık nedeniyle kalan karşılaşmalarda görev alamayacak ve U17 Avrupa Şampiyonası'nda olamayacağı için büyük üzüntü duymakta. Genç yetenek derbiden önce kalça kasık bölgesindeki ağrıları artınca detaylı bir kontrolden geçirilmişti. Futbolcunun iliak kemiğinde yaygın stres ve ödem tespit edilmişti. 17 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertlilerin kalan iki maçında sahada yer almayacak. Ayrıca genç yetenek dört gözle beklediği U17 Avrupa Şampiyonası'nı da kaçırmış oldu. 17 yaşındaki yetenek kadroda yer alıp kendisini zorlamak istese de doktorların tavsiyesinin ardından kadrodan çıkartıldı.

Arda Güler'e kötü haber geldi.

Durumu merakla takip ediliyor

Sarı lacivertlilerin genç yeteneği Arda Güler'in durumu taraftarlar tarafından yakından takip edilmekte. Futbolcudan gelen son haberler futbolseverleri ciddi anlamda endişelendirdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal