Fenerbahçe'de Antwerp Maçında Kaptan Olacak İsim Belli Oluyor!

Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Enner Valencia, Altay Bayındır ve Luiz Gustavo sakatlık geçirdi. Takımda Mesut Özil'in de sakatlanmasıyla 'kaptan' sıkıntısı yaşanıyor.

02.11.2021-12:29 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-18:04)

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe sıkıntılı günler geçiriyor. Sarı lacivertlilerde son olarak Konyaspor deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı. Takımda Konyaspor deplasmanından alınan mağlubiyet yanı sıra deplasmanda Luiz Gustavo ve Altay Bayındır gibi çok önemli isimler sakatlandı. Fenerbahçe'de Mesut Özil'in de henüz tam anlamıyla iyileşememesi nedeniyle takımda kaptan eksikliği boy gösteriyor. Bu anlamda Fenerbahçe'de Antwerp deplasmanında kimin birinci kaptan olarak büyük bir merak konusu oldu. Fenerbahçe'de son 2 senedir takımda güçlü bir kaptan modeli de çıkabilmiş değil. Sarı lacivertlilerde bu noktada Antwerp maçında kimin kaptan olacağı merak edilirken sürpriz isimler gündeme geldi.

ATTİLA SZALAİ'NİN ANTWERP MAÇINDA KAPTAN OLMASI BEKLENİYOR

Fenerbahçe ile Antwerp arasında oynanacak olan karşılaşmada Macar yıldız Attila Szalai'nin kaptan olması bekleniyor. Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana hem saha içinde arkadaşları tarafından hem de taraftarlarca saygı duyulan isimlerin başında gelen futbolcunun kaptan olma ihtimaline yüksek ihtimalle bakılıyor. Takımda bir diğer aday ise Mert Hakan Yandaş olarak göze çarpıyor. Milli yıldız, Antwerp maçında forma giymesi durumunda pazubandını takabilir.
Fenerbahçe'de başarının yakalandığı yıllarda aynı zamanda milli takımda da kaptanlık yapan Rüştü Reçber, Ogün Temizkanoğlu, Ümit Özat, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu gibi isimler yer almıştı. Ayrıca takımın efsane futbolcularından Brezilyalı yıldız Alex de Souza da saygı duyulan güçlü bir lider olarak ön plana çıkmaktaydı. Fenerbahçe'de uzun yıllardır kaptan sıkıntısı da boy gösteriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal