Fenerbahçe turu geçerse 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri hangi takımlar?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turu maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev iLe karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'nin 2. turu geçmesi sonrası yer alacağI 3. ön eleme turu maçlarında muhtemel rakipleri kim olacağı futbol severler tarafından merak edilmeye başlandı.

15.06.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-16:06) Fenerbahçe turu geçerse 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri hangi takımlar?

Spor Toto Süper lig'in güçlü ekiplerinden Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turuna katılmaya hak kazanırken turda merakla beklenen eşleşmeler bugün yapılan bir kura ile gerçekleştirildi. sar-lacivertli ekibin karşısına Uktayna'nın güçlü ekibi Dinamo Kiev çıktı.

2021-2022 Süper lig sezonunu ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe, 2022-2023 sezonunda UEFA Şampiyonlar Liginin 2. ön eleme turunda mücadele edecek. Bugün yapılan kura çekimi sonrası Fenerbahçe'nin karşısına Ukrayna ekibi Dinamo Kiev çıkarken, tur süreci futbol severlerin yakın takibine geçti. Şampiyonlar Liginin 2.ön eleme turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile eşleşen Fenerbahçe'nin bu turu geçmesi halinde yer alacağı 3. turda karşısına hangi takımların çıkacağı da bu kapsamda merak konusu oldu.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turun muhtemel rakipleri

Fenerbahçe turu geçerse 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri hangi takımlar?

Fenerbahçe ile rakibi Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçı için 19-20 Temmuz tarihinde bir araya gelecekler. Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle karşılaşma Polonya 'da oynanacak. İki takım daha sonra 26-27 Temmuz tarihlerinde Ülker Stadyumunda karşı karşıya gelecekler ve 3. tur için kıyasıya mücadele verecekler.

Sarın-lacivertli takımın Dinamo Kiev'i elemesi sonrasında ise Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda muhtemel rakibi ise Monaco, Midtjylland / AEK Larnaca, Sturm Graz veya Union Saint-Gillo takımlarından birisi olacak.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal