23.06.2022-09:13 (Son Güncelleme:14.07.2022-16:33)


1

Yoğun mesai harcanıyor

Yoğun mesai harcanıyor

Fenerbahçe yeni sezonda kadrosunu güçlendirerek uzun yıllardır uzanamadığı şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Bu anlamda önemli isimleri kadrosuna katmak isteyen takımda son olarak gündeme sürpriz bir isim geldi. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız Willian Arao için kolları sıvadığı ve oyuncunun transferi için yoğun bir şekilde mesai harcadığı aktarılmıştı.



2

Teknik adam çok istedi

Teknik adam çok istedi

Kanaryanın transfer etmek istediği futbolcuyu takımın teknik direktörü Jorge Jesus'un bizzat istediği ve yönetimin bu doğrultuda yoğun bir çaba harcadığı bilgisi mevcut.



3

Resmi adımlar atılacak

Resmi adımlar atılacak

Fenerbahçe'nin oyuncuyla ve kulübüyle görüşmeleri sıklaştırdığı ve transferde yakın zamanda resmi gelişmelerin olması beklenmekteydi.



4

Yeşil ışık yaktı

Yeşil ışık yaktı

Ayrıca futbolcunun da İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyordu.



5

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Brezilyalı yıldız Willian Arao futbola ülkesinin Sap Paulo takımında başladı. Ardından ise Corinthians takımının yolunu tuttu. Sonrasında Brezilya'nın başka takımları olan Chapecoense ve Atletico takımlarında oynadı. Son durağı ise Flamengo oldu.



6

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

Futbolcu ana mevkisi olan ön libero dışında stoper ve merkez orta saha olarak görev alabilmektedir.



7

Önemli başarıları var

Önemli başarıları var

Yıldız oyuncu kariyerinde ise pek çok önemli kupa kazandı. Arao 2 kez Brezilya Copa Libertadores'i 2 kez Brezilya Süper Kupası'nı ve 2 kez Sudamericana Kupası'nı kazandı. Ayrıca 1 kez FIFA Kulüpler Kupası'nı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.



8

Taraftarlar merakla bekliyor

Taraftarlar merakla bekliyor

Oyuncu ile ilgili transfer gelişmeleri taraftarları da oldukça heyecanlandırmış durumda.



9

Resmen açıklandı

Resmen açıklandı

Fenerbahçe, Flamengo'dan 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian Arao ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR