Fenerbahçe Sahasında Puan Kazanamıyor!

Spor Toto Süper Lig'de haftalardır eleştiri oklarının hedefi haline gelen Fenerbahçe, son olarak ligde Frapor TAV Antalyaspor karşılaşmasında iç sahada aldığı beraberliğin ardından sahasında yaşadığı kötü seri ile dikkat çekti.

05.03.2021-11:53 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-11:53) Fenerbahçe Sahasında Puan Kazanamıyor!

Fenerbahçe, sahasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda eskiden arka arkaya aldığı galibiyetler ile harika seriler yakalayan sarı lacivertliler bu görüntüsünden artık oldukça uzak bir durumda.

Pandemi nedeniyle sahasında taraftarlarından uzak bir şekilde maçlarını oynayan Fenerbahçe eskiden yakaladığı harika serileri birer birer kaybetti. Şu ana kadar 14 iç saha maçına çıkan sarı-lacivertliler bu maçlardan 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ayrılırken 19 puan bıraktı. Deplasmanda oynadığı 13 maçta 7 puan bırakan Fenerbahçe iç sahadaki yenilgileriyle de dikkat çekiyor.

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 27 maçta 6 kez mağlup olan Fenerbahçe, bu mağlubiyetlerin 5'ini Kadıköy'de yaşadı. Deplasmanda yalnızca Gaziantep'e mağlup olan sarı-lacivertliler evinde şu ana kadar Konyaspor, Beşiktaş, Yeni Malatyaspor, Galatasaray ve Göztepe'ye yenildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal