24.01.2022-13:25 (Son Güncelleme:24.01.2022-13:25)


1

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde hareketli günler yaşanıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal, sol bek transferi için yönetime isim verdi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de ara transfer döneminde hareketli saatler yaşanıyor. Bu sezon başından bu yana büyük hayal kırıklıklarının yaşandığı sarı lacivertlilerde transfer çalışmaları hız kazandı.



3

Fenerbahçe'de geçtiğimiz haftalarda Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından kısa bir süre sonra takımın başına getirilen İsmail Kartal, Başkan Ali Koç ile gerçekleştirdiği görüşmelerin sonrasında sol bek transferi için kadroda görmek istediği ismi iletti.



4

Teknik Direktör İsmail Kartal ve ekibinin bir süredir takip ettiği isimlerden biri olan Ghislian Konan transferi için Fenerbahçe yönetimi düğmeye basıyor.



5

26 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Ghislain Konan, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Stade Reims forması giyiyor. Bu sezon sonunda Fransız ekibi Reims ile sözleşmesi sona erecek olan Ghislain Konan'ın transferi için düğmeye basan Fenerbahçe yönetimi ilk görüşmesini gerçekleştirdi.



6

Ghislain Konan'ın sezon sonuna sona erecek olan sözleşmesini bir avantaj haline getirerek uygun bir bonservis ücreti ile birlikte kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Fildişi Sahilli oyuncu için Fransız ekibi Reims'e tam 1.5 milyon euroluk bir teklifte bulundu.



7

Reims kulübü yetkililerinin bu teklifi yeterli bulmadığı öğrenilirken kapıyı transferde 5 milyon eurodan açtığı öğrenildi.



8

Fenerbahçe, Ghislain Konan transferinde oldukça ısrarcı olurken önümüzdeki günler içerisinde tekrardan Fransız ekibiyle bir transfer görüşmesi gerçekleştirilmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR