02.03.2021-17:34 (Son Güncelleme:02.03.2021-17:34)


1

Süper Lig'de Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Ozan Tufan mücadeleye yedek kulübesinde başladı.Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenerek, zirve yolunda çok önemli 3 puan aldı. Geçen hafta Göztepe'ye sahasında 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara alan sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısında yenilgiyi telafi ederek moralleri biraz olsun yükseltti. Fenerbahçe, puanını 54'e yükselterek 57 puanla lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.



2

Fenerbahçeli futbolcular, maç sonunda büyük mutluluk yaşadı. Tüm teknik ekip ve kulübedeki oyuncularının katılımıyla sarı-lacivertli oyuncular, saha kenarında bir araya gelerek kenetlendi.



3

Kanarya'nın değişilmez ismi Ozan Tufan uzun bir aradan sonra kulübedeydi. Milli orta saha, 6 maç sonra yedek kulübesinde bekledi. 74'te oyuna giren Ozan en son 21 Ocak'taki Sivas maçında cezası nedeniyle 11'e girememişti. Sivas'tan önce 9 maçın sadece 1'inde kornavirüs yüzünden 11'de değildi.



4

Ozan Tufan için, 'Beş kilo aldı, tatlıya doymuyor' iddiası yer alıyor.



5

Fenerbahçe için, 'Ya devam ya tamam' maçıydı. Trabzon’da haklı bir galibiyet aldı, zirveye yeniden bağlandı.



6

Fenerbahçe, önündeki iki takım Galatasaray ve Beşiktaş’a oranla hem oyun olarak, hem puan olarak geride olduğu düşünülen Fenerbahçe buna rağmen şampiyon olması matematiksel olarak hiç bir şeyin bitmediği düşünülüyor.



7

Fenerbahçe kalan her maçını kazandığı takdirde sadece Lider Galatasaray'ın puan kaybını beklemesi gerekiyor.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR