Maç Sona Erdi! Fenerbahçe 0-3 Olympiakos

UEFA Avrupa Ligi D grubu ikinci karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'u konuk ediyor.!

24.09.2021-18:17 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-22:00) Maç Sona Erdi! Fenerbahçe 0-3 Olympiakos

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Fenerbahçe : Altay, Kim, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Pelkas, Valencia.

Olympiakos : Vaclik, Masouras, Ba, Papasthathopoulos, Cisse, Reabciuk, A. Camara, M. Camara, Bouchalakis, Onyekuru, Soares.

İKİ TAKIM ARASINDA

Avrupa kupalarında Olympiakos'a ilk kez rakip olmaya hazırlanan Fenerbahçe, Yunanistan takımlarını konuk ettiği üç maçı da kaybetmedi (1G 2B).

Yunanistan takımlarıyla oynadığı altı maçın ikisini kazanan Fenerbahçe (2B 2M), iki galibiyetini de son iki karşılaşmada Atromitos'u mağlup ederek aldı (Ağustos 2015).

Türk takımlarına rakip olduğu son altı Avrupa kupası maçının sadece birini kaybeden Olympiakos (3G 2B), tek mağlubiyetini Mart 2017'de Beşiktaş'a konuk olduğu karşılaşmada aldı (1-4).

Avrupa Ligi'nde oynadığı son 12 iç saha maçını kaybetmeyen Fenerbahçe (9G 3B), son dört karşılaşmada kalesini gole kapattı.

Avrupa Ligi'ndeki son dış saha maçında Arsenal'i 1-0 mağlup eden Olympiakos, bu turnuvadaki ilk iki deplasman karşılaşmasından (2011/12) bu yana üst üste iki ziyaretinden galip dönemiyor.

Bu sezon Avrupa Ligi'ndeki ilk grup maçında Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, bu turnuvada boy gösterdiği beş sezon arasında sadece 2015/16'nın ilk iki grup karşılaşmasını galibiyetsiz geçti.

Fenerbahçe forveti Enner Valencia, bu sezon ilk 11 çıktığı beş resmi maçta altı golde pay sahibi oldu (4 gol & 2 asist).

Fenerbahçe orta sahası Mesut Özil, Ekim-Kasım 2016 arasından (Arsenal formasıyla) bu yana ilk kez üst üste iki Avrupa kupası maçında gol atmak için sahaya çıkıyor.

Olympiakos forması giyen Henry Onyekuru, Fenerbahçe ile karşılaştığı üç deplasman maçının ikisinde birer gol sevinci yaşadı (Galatasaray formasıyla).

UEFA Avrupa Ligi'nde görev yaptığı ilk üç iç saha maçını kazanamayan ve yedi gol yiyen Vitor Pereira (1B 2M), daha sonraki dört karşılaşmayı da kaybetmedi ve tek gole izin verdi (3G 1B).


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal