Fenerbahçe Kupada Yarı Finale Yükseldi

Sarı lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final iki ayıklı maçların ilk etabında 3-0 ile geçtiği GMG Kırklarelispor’u rövanş turunda 1-0 yenerek yarı finale adını yazdırdı.

11.02.2020-22:34 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-22:27) Fenerbahçe Kupada Yarı Finale Yükseldi

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 3-0 ile geçip turu atlamak için büyük avantaj elde ettiği GMG Kırklarelispor’u rövanş maçında da 1-0 yenerek yarı finale adını yazdırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR

4’üncü dakikada Mehmet Ekici’nin ceza sahası dışından vuruşunda top kalenin üstünden dışarı gitti.

5’inci dakikada Ferdi’den aldığı pas ile ceza yayına hareketlenen Zajc’ın vuruşunda top yandan dışarı çıktı.

12’nci dakikada Mehmet Ekici’nin pası ile ceza sahası içi sağ çaprazda buluşan Ferdi’nin aşırttığı top yan ağlarda kaldı.

24’üncü dakikada rakiplerini geçerek ceza sahası içine giren Tolgay’dan seken top Zajc’ın önünde kaldı. Zajc’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı durumda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak İbrahim Demir’den oyun alanına döndü.

34’üncü dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Deniz Türüç geçti. Deniz’in eza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

41’inci dakikada Tolga’nın pası ile ceza sahası hemen önünde topla buluşan Falette’nin sert vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

50’inci dakikada Mehmet Ekici’nin kullandığı serbest vuruşta top kaleci İbrahim Demir’den sekti. Dönen topa hareketlenen Mevlüt’ün vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0.

83’üncü dakikada Zajc’ın pası ile buluşan Mehmet Ekici’nin içeri çevirdiği ortasında Bahadır Çiloğlu müdahale ederek tehlikeyi önledi.

89’uncu dakikada soldan ceza sahasına giren Muhammed Gümüşkaya’nın yerden ortasında savunmadan seken top Tolgay Arslan’ın önünde kaldı. Tolgay’ın gelişine sert vuruşunda kaleci İbrahim Demir, meşin yuvarlağı oyun alanına çeldi.

Karşılaşma 1-0’lık Fenerbahçe üstünlüğü ile son buldu.

İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Harun, Murat, Falette, Rami, Deniz, Tolgay,Mehmet Ekici, Tolga, Ferdi, Zajc, Mevlüt

KIRIKLARELİSPOR:  İbrahim, Davut, Müslüm, İbrahim Sürgülü, Bahadır, Emre, Yüksel, Emre Balkı, Caner, Mert, Hacı Ömer

Kupada sırasıyla Tarsus İdmanyurdu, İstanbulspor ve Hes Kablo Kayserispor'u eleyerek çeyrek finale gelen sarı-lacivertliler, eşleşmenin ilk ayağında deplasmanda rakibini 3-0 ile geçmişti.

Bu sezon kupanın sürpriz takımı GMG Kırklarelispor ise Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir'i elemeyi başardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, bu maçta Süper Lig'de az forma şansı bulan oyuncularını oynatması bekleniyor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal