27.10.2021-11:46 (Son Güncelleme:27.10.2021-12:06)


1

Fenerbahçe'de koreli futbolcu Kim Min-Jae'nin ardından bir başka Güney Koreli futbolcu Min-kyu Song transfer hedefi haline geldi.



2

Sezon başında teknik adam Vitor Pereira'nın raporu sonrası transfer edilen Kim Min-Jae performansıyla adeta kendisine hayran bıraktı. Genç futbolcunun hem saha içideki başarılı grafiği hem de saha dışındaki profesyonel yaşamı sonrası Fenerbahçe yönetimi gözünü Güney Kore futboluna çevirdi.



3

Jeonbuk formasını terleten Min-Kyu Song'un ismini yönetime verdiği aktarıldı. Sezon başında 1.5 milyon Euro karşılığında Pohang Steelers'ten, Jeobuk'a transfer olan 22 yaşındaki futbolcu sol kanatta görev almakta.



4

Bu sezon 31 maçta 8 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Ming-Kyu Song 5 kez de Güney Kore Milli Takımı'nın formasını terletti. Sürati ve yüksek top tekniği ile dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu birçok Avrupa kulübü tarafından yakından takip ediliyor



5

Futbolcu son zamanlarda gösterdiği performansla Güney Kore futbolunun en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi.



6

Vitor Pereira'nın futbolcu hakkında olumlu vermesi halinde Fenerbahçe'nin futbolcu için kollarsı sıvayacağı ve Kim-Min Jae'nin de futbolcunun transferi için devreye gireceği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR