22.01.2022-10:48 (Son Güncelleme:22.01.2022-11:03)


1

Fenerbahçe'nin Ajax'ın golcü futbolcusu Danilo ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Fenerbahçe'de hücum bölgesi için ise gündeme Ajax'ın golcü futbolcusu Danilo geldi. Sarı lacivertlilerin 22 yaşındaki Brezilyalı santraforun transferi için harekete geçtiği aktarıldı.



3

Fenerbahçe'nin Ajax'ın 22 yaşındaki golcü futbolcusu Danilo için düğmeye bastığı öğrenildi. Sezon sonunda Hollanda ekibi ile olan sözleşmesi sona erecek olan futbolcunun Fenerbahçe'ye cüzi bir bonservis karşılığında transfer olacağı bilgisi gelmekte.



4

Sarı lacivertlilerin futbolcunun menajeri ile temasa geçtiği ve birkaç gün içerisinde Ajax ile de görüşmelere başlayacağı aktarıldı.



5

Ceza sahası içerisinde oldukça etkili olan fakat Ajax'ta forma şansı bulmakta zorlanan futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmeye oldukça sıcak baktığı ve bunun menajeri aracılığı ile Fenerbahçe'ye ilettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



6

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan golcü futbolcu, kariyerine ülkesinin Corinthians takımında başladı. Ardıdan Vasco ve Santos takımlarında oynadı.



7

Burada sergilediği performansla Avrupa'ya transfer gerçekleşen futbolcu Ajax'ın kadrosuna girdi.



8

Ajax takımından Twente'ye giden futbolcu sonrasından Ajax'a geri döndü. Sambacı golcü hücumda hızı ve teknik gücüyle oldukça dikkat çekiyor. Futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR