30.05.2020-12:03 (Son Güncelleme:16.04.2024-16:32)


1

Gelecek sezon için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, transferde ses getirecek işler yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak Beşiktaş'tan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i takibe alan sarı- lacivertliler, şimdi de bir diğer ezeli rakibi Galatasaray'ın yıldız oyuncusunu radarına aldı.



2

Fenerbahçe hazırlıklara son sürat devam ediyor... 2020- 2021 sezonunda şampiyonluk şifresiyle yola çıkacak olan sarı- lacivertliler, yaz transfer sezonunun bombasını patlatmaya çok yakın.



3

İlk olarak teknik adam hususunu çözmek isteyen sarı- lacivertliler yeni sezon için transfer hareketlerini de sıklaştırdı.



4

Birçok futbolcu için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, yeni tip coronavirüs (Covid-19) sonrası gerçekleşen mali daralma sebebiyle ilk önceliği yerli ve kontratı elinde olan kişilere veriyor. Yeni sezon öncesi birçok pozisyona transfer yapacak olan Fenerbahçe'de flaş bir futbolcu gündemde yer aldı.



5

Transferi sıkı tutan sarı- lacivertlilere menajerler vasıtasıyla önemli futbolcular teklif edilirken, gündeme bulunan son futbolcu Galatasaraylı Mariano oldu.



6

3 sezondur top koşturduğu sarı- kırmızılılarla kontratı ligin bitmesinin sonrasında sona erecek olan Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe’ye transfer olabileceği öne sürüldü, idareci Kemal Danabaş da olayla alakalı net bir şekilde bilgilendirildi.



7

GALATASARAY'A DARGIN

GALATASARAY'A DARGIN

Fenerbahçe'nin eski çevirmeni Deniz Sarıtaç'ın Mariano alınmasında yardımcı olduğu iddia edildi. Brezilyalının menajeri Robalinho'nun Türkiye temsilciliği alan Sarıtaç'ın transferde sorumluluk üstleneceği ifade edildi. Devre ortasında sarı- kırmızılılardan transfer olması için baskı yapıldığı öne sürüldüğü Mariano'nun bu olaydan ötürü dargın olduğu ve yeni kontrat yapmayacağı da söylendi.



8

5 ASİSTLİK KATKI SAĞLADI

5 ASİSTLİK KATKI SAĞLADI

Mariano, 3. senesini bitirmek üzere olduğu Galatasaray ile bu sezon 32 resmi maçta yer aldı. Bu karşılaşmada 2 bin 776 dakika oynayan 33 yaşındaki oyuncu, 5 asistlik performans gösterdi. Brezilyalı, sarı- kırmızılıların son 3 yılda en istikrarlı oyuncularından bir olmayı başardı.



9

99 KARŞILAŞMADA YER ALDI

99 KARŞILAŞMADA YER ALDI

Brezilyalı sağ bek, Galatasaray ile 3 sezonda 99 resmi karşılaşmada yer aldı. Yapılan habere göre bu maçlarda 2 defa gol atan Mariano, 16 da asistlik performans gösterdi. 1 defa kırmızı kart gören deneyimli oyuncu, 26 kez de sarı kart yedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR