06.03.2020-13:51 (Son Güncelleme:18.04.2024-20:35)


1

Sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi ve incecik bir bele sahip olmayı kim istemez ki? Zayıflamak için her zaman tüketilen bitki çaylarının dışında farklı bir lezzet arayışı içerisinde olanlar için vazgeçilmez bir çay olan zeytin yaprağı çayı hem kilo vermenizi hem de birçok şeye fayda sağlıyor! Peki, zeytin yaprağı çayını kaç gün içmek gerekiyor? Zeytin yaprağı çayı nasıl demlenir? İşte zeytin yaprağı çayı hakkında merak ettikleriniz…



2

Zeytinyağı Yaprağı Çayı Nasıl Hazırlanır?

Zeytinyağı Yaprağı Çayı Nasıl Hazırlanır?

1 çay kaşığı kuru zeytin yaprağını bir bardak sıcak suyun içerisinde yaklaşık 3 dakika bekletin. Daha sonra yaprağı süzüp her gün en fazla 2 bardak tüketebilirsiniz.



3

Zeytin Yaprağı Çayı Zayıflatır mı?

Zeytin Yaprağı Çayı Zayıflatır mı?

Fazla kilolarınızdan kurtulmak için alternatif seçenekler arasında yer alan zeytin yaprağı çayı kan şekeri seviyesini düzenler. İçerisindeki oleuropein maddesi şekerin düşmesini önleyerek, açlık krizlerini ortadan kaldırır.



4

Faydaları İnanılmaz!

Faydaları İnanılmaz!

Zeytin yaprağı çayını özellikle diyabet hastaları tercih ediyor. Vücuttaki fazla kilolardan kurtulmak için kısa sürede kilo vermeye yardımcı oluyor. Gün içerisinde zeytin yaprağı tüketildiğinde uzun süreli tokluk hissi vermektedir.



5

Diş ağrılarının kurtarıcıları arasında yer alan zeytin yaprağının ağız kokusu azaltıcı özelliği bulunuyor. Dudak üzerinde sık sık uçuk çıkma sorunu ile karşı karşıya iseniz çözüm yöntemi olarak zeytin yaprağını deneyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR