06.03.2021-17:31 (Son Güncelleme:06.03.2021-17:31)


1

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta MKE Ankaragücü'ne deplasmanda 2-1 mağlup olarak flaş bir skora imza atan ve zirve yarışında büyük bir yara alan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, kadroda büyük değişiklikler yapacak.



2

Radamel Falcao bir türlü Galatasaray’a geri dönemedi. Mustafa Muhammed’in formu nedeniyle yedek kulübesinde oturan ve sonradan oyuna katılan Kolombiyalı oyuncunun Mısırlı futbolcunun yokluğunda bile ilk 11’de yer alamayacağı ifade edildi. Kolombiyalı golcünün, fiziksel olarak istenen düzeyde olmaması ve maç eksiğinin bulunması nedeniyle Babel’in maça ilk 11’de başlamasının planlandığı öğrenildi.



3

Özellikle MKE Ankaragücü karşılaşmasında göstermiş olduğu performansla gözden düşen Gedson Fernandes, Sivasspor karşılaşmasında kulübede olacak.



4

Etebo'yu da kızağa çekecek olan Fatih hoca, merkezde Taylan ile Belhanda'yı birlikte sahaya sürmenin hesapları içinde.



5

Ayrıca son maçta oyuna girdikten sonra takımı hareketlendiren Feghouli de, sağ açıktaki yerine geri dönecek.



6

Tecrübeli teknik adam yine son haftalarda etkisiz kalan Arda Turan’ı da Sivas maçında 11’de başlatmayı düşünmüyor.



7

Özellikle oyunda savunma anlamında eksikleriyle göze çarpan Yedlin, kulübeye geçecek olurken Linnes ise ilk 11'e dönüyor.



8

Ömer Bayram'ın da sol bekteki grafiğinden memnun değil. Saracchi ve Emre Taşdemir'den birini kadroya alacak.



9

Sivasspor karşılaşmasında sol bek pozisyonunu mutlaka değiştirecek olan Fatih Terim, son kararını Emre ve Saracchi arasında maç saatinde verecek.



10

MKE Ankaragücü maçında, Donk’un performansından memnun olmayan Terim, stoperde tekrar Luyindama-Marcao ikilisine dönmeyi plânlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR