Fatih Terim'den Galibiyetin Ardından Yönetime Gönderme

Spor Toto Süper Lig'in 35. Haftasında Galatasaray, İzmir'de deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek ligdeki kötü gidişatına bir son verdi. Maçın ardından konuşan Fatih Terim ise yönetime göndermede bulundu.

17.04.2021-22:12 - (Son Güncelleme: 17.04.2021-22:12) Fatih Terim'den Galibiyetin Ardından Yönetime Gönderme

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişatlarına bir son verdikleri Göztepe deplasmanındaki galibiyetlerinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Fatih Terim, yapmış olduğu açıklamalarda ;

ÖZLEDİĞİM BİR OYUNDU

Oyuna iyi başladık. Muslera'ya top değmeden gol yedik. Tek tesellim var. Güzel bir gol yedik. İnkar etmemek lazım. İlk yarı bir kez 18 içinde buluşmaları var, onu da gol yedik. Topla oyunu iyi oynadık. Gedson, Feghouli yerleşimleri, saha rotasyonları, arkasını manipüle etme imkanı verdi. Kerem solda oynamasına rağmen 2 golünü sağda attı. Onu biraz gezdirdik. Oynadığımız sistem Halil ve Kerem'e uygun oldu. Oyunun kontrolünü maç boyunca kaybetmedik. Zaman zaman baskıyı denedik, onda da muvaffak olduk. Özlediğim bir şeydi. Onun dakikasını artırırsak memnun olacağım.

BUGÜN SAHADA İSTEKLİ BİR GALATASARAY VARDI

Taylan orta sahada 2.5'luk oynadı. Golde markaj yapmamız büyük hata. Sayısız gol fırsatları bulduk. Bu da demek ki oyun içinde rakibe zor sorular sorduk. Göztepe her an her şeyi yapabilecek bir oyun oynuyor. Kolay olmayacaktı; ama 2 farkı bulsak maçı daha önce koparabilirdik. 3 puan doğru yerde doğru zamanda geldi. Ben de Galatasaray da 5-6 maçta galip gelmemesi alışkın değiliz. Umarım bundan sonra sezon sonuna kadar daha iyi gideriz. Hem soyunma odası, saha için, daha istekli bir Galatasaray vardı. O da sahaya yansıyor. Memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

KİMSE GALATASARAYLI OYUNCULARA DOKUNANAZ

Galatasaray'a da Galatasaray'ın değerlerine de ve sahada formasını ıslatan futbolculara kimse dokunamaz. Kolay kolay da dokunamaz. İnanıyorum ki, aynı zamanda Galatasaraylılar da buna müsade etmez.

KIRILDIĞIM ÇOK ŞEY OLDU

Yarım asra yakın kulübüme hizmet etmişim. Ve de bazen oyunculara bay geçtiğimizde üç gün izin verdiğimizde hiçbir yere gitmeyerek ilk cezayı kendime veriyorum. Geçen hafta 6 aydır görmediğim kızım Amerika'dan geldi. Baba kız çok özleşmiştik. O arada bir iki gün onu bırakmadık. 50 senedir Galatasaray, ailem ve sevdiklerim üçgeni içerisindeyim . Ailesi gibi saydığı dostlarıyla biraber olan bir üçgen içerisindeyim. Bazen ben de yumruklarımı sıkıyorum, yutkunuyorum. Ama o arada Galatasaraylılara verdiğim söz aklıma geliyor. Onlara söz verdim. Açıkçası kendimi üzüyorum. Ben de insanım. Üzülebilirim, kırılabilirim. Galatasaraylılara söz verdiğim için bir daha yutkunuyorum. Ailem, ailem gibi dostlarım ve Galatasaraylılar ile yaşıyorum. Maçlar bazen kazanılır, kaybedilir ama esas kaybedilmemesi gerekenleri daha önce söyledim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal