Fatih Terim: Şartlar Ne Olursa Olsun Gemiyi Ocak Ayına Yanaştıracağız

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Medipol Başakşehir yenilgisi sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

23.11.2019-00:00 - (Son Güncelleme: 23.11.2019-00:01)

Süper Lig’in 12. haftasında Medipol Başakşehir’e sahasında yenilerek 41 maçlık serisi son bulan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim önemli açıklamalarda bulundu. Terim, zor bir rakibe karşı gol yiyene kadar iyi oynadıklarını ancak skoru bulamadıkları işaret etti.

Terim’in açıklamalar şu şekilde:

“Oyun geneline baktığımda Crivelli’nin, Okan’ın kurtardığı pozisyonu var. İkinci yarıda kaleyi tutan da gol oldu zaten. Gole kadar iyi oynadığımızı düşünüyorum, yani kolay da bir takımla oynamıyoruz. Maalesef gol bulamayınca o heyecanı ve rahatlığı taşıyamıyorsunuz.

Gol itici güç olarak çok önemli bir şey. Golü bulmak önemli. Golden vazgeçtik, çıkarken kaptırdığımız toplardan yediğimiz gollerden birini daha gördük. Sahanın en iyilerinden Lemina’nın yaptığı hata bize kaybettirdi. Bir gün kaybedecektik, o gün bugünmüş demek ki.

Beklenilmedik sakatlıklar bizi başka şeylere mecbur ediyor tabi. Listeye yazdıklarımız var, yazmadıklarımız var. Şampiyonlar Ligi için de sıkışık durumdayız. Nzonzi de Club Brugge maçında sarı kart cezalısı… Brugge maçında daha çok eksiğiz. Şartlar ne olursa olsun gemiyi Ocak ayına yanaştıracağız.”

ARDA TURAN’IN ELİNİ ÖPMESİYLE İLGİLİ

Terim, milli takım döneminde arasının açıldığı Arda Turan’ın maçtan önce gelip elini öpmesiyle ilgili olarak karşılaşma sonu basın toplantısında konuştu.

Fatih Terim’in o anlar için sözleri şöyle;

“Açıkçası çok şaşırdım beklemiyordum. Evlatlar bazen kızdırıyor bazen şaşırtıyor, bazen de duygulandırıyor. Benim tanıdığım o eski Arda’yı görür gibi oldum. İnşallah onun da el öpenleri çok olur. Benim bıraktığım Arda bu Arda.

Bu Arda adamın kalbine de girer gönlüne de girer. Milli takımdayken kadroya aldım ama gönlüme alamadım demiştim. O gün onu haketmişse bugün de bu söylediklerimi hak ediyor.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal