Fatih Terim Prensine Kavuşuyor

Gelecek sezonun çalışmalarına hız veren sarı kırmızılı kulüpte yeni hedef belli oldu. Transfer listesini yapan Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, uzun süredir peşinde olduğu Trezeguet'ye sonunda kavuşuyor.

26.06.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-16:35) Fatih Terim Prensine Kavuşuyor

Galatasaray Trezeguet için bu defa dev bir adım atmaya hazırlanıyor. Sarı- kırmızılı yönetim geçtiğimiz sezondan beri listesinde yer alan fakat bir türlü transferinde mutlu sona ulaşamadığı Mısırlı futbolcuyu gelecek sezonda kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

TREZEGUET İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI.

Sezon öncesinde 10 milyon euroya İngiliz takımlarından Aston Villa'ya transfer edilen Trezeguet, Premier Lig'de istenen performansın altında kalırken 32 maçta 4 gol 2 asistlik katkı sağladı. Onyekuru gibi sağ ayağına hakim sol açık pozisyonunda oynamayı seven 25 yaşındaki Trezeguet'i Terim'in çok istediği ortaya çıktı. Yönetim hızlı bir şekilde iletişime geçip kiralama teklifini İngiliz ekibine sundu.

İngiltere Premier Ligi'nde lig düşme hattında sondan ikinci sırada olan ve düşme olasılığı yüksek kulüpler içerisinde gösterilen Aston Villa'nın bir alt lige düşmesi halinde bu transfer daha da kolaylaşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal