Maç Sona Erdi! Fatih Karagümrük 1-1 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fatih Karagümrük, Galatasaray'ı konuk ediyor.

06.10.2021-13:16 - (Son Güncelleme: 07.11.2021-18:45) Maç Sona Erdi! Fatih Karagümrük 1-1 Galatasaray

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Zukanovic, Caner Erkin, Biglia, Jimmy Durmaz, Borini, Ahmed Musa, Karamoh, Pesic.
Galatasaray:  Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Berkan, Emre Kılınç, Cicaldau, Babel, Kerem, Halil Dervişoğlu

İKİ TAKIM ARASINDA

Fatih Karagümrük ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 14 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 9 defa sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 2 kez rakibini mağlup etti. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Galatasaray 27 kez ağları havalandırırken, Karagümrük ise 12 gol sevinci yaşadı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı Karagümrük 2-1'lik skorla kazanırken, ikinci yarıdaki müsabaka ise 1-1 sona erdi.
Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir aralarındaki rekabetin devam ettiği iki kulüp Fatih Karagümrük ve Galatasaray arasında mücadele oldukça eskiye dayanıyor. İki ekip arasında oynanan son 10 karşılaşmaya baktığımız zaman 1960'lı yıllara dayanan rekabette 5 karşılaşmada Galatasaray sahadan galip ayrılarak dikkatleri üzerine çekiyor. 2 karşılaşmada İstanbul'un köklü ekiplerinden Fatih Karagümrük sahadan galip ayrılırken 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan 1'er puan alarak beraberlikle ayrıldı.

İstanbul'un iki köklü kulübü Fatih Karagümrük ile Galatasaray arasında Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak olan mücadelenin oldukça keyifli ve bol gollü geçmesi bekleniyor. Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon göstermiş olduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çekerken aldığı galibiyetler ile büyük bir beğeni topladı. İtalyan teknik adam Francesco Farioli önderliğinde oynadığı oyun ile spor kamuoyunun beğenisini kazanan Fatih Karagümrük'te bu sezon kadroya katılan Pesic, Karamoh, Ahmed Musa gibi isimler takımı bambaşka bir seviyeye çıkardı. Ligde fırtına gibi esen Fatih Karagümrük'ün Galatasaray karşısındaki performansı merak içerisinde bekleniyor. Galatasaray'da ligdeki kötü başlangıcın ardından toparlanmaların olmuş olması gözlere çarpıyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in Rumen yıldızları Morutan ve Cicaldau yönetiminde kurmuş olduğu hücüm hattı Mostafa Mohamed'in yükselen form grafiği ile birlikte oldukça tehlikeli bir hal almaya başladı. Aynı zamanda sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan Galatasaray kaptanı Fernando Muslera ise formunu iyice düzeltti ve kalesini gole kapatarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal