Fatih Altaylı'dan Bomba İddia: AK Parti'den Mansur Yavaş'a Teklif Gitti

CHP ve İYİ Parti'nin Ankara ortak adayı olacağı konuşulan Mansur Yavaş'tan flaş bir açıklama geldi. Fatih Altaylı'nın aktardığı bilgiye göre Yavaş, AK Parti'den kendisine teklif geldiğini ancak kendisinin kabul etmediğini söyledi.

17.11.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-11:39) Fatih Altaylı'dan Bomba İddia: AK Parti'den Mansur Yavaş'a Teklif Gitti

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde CHP ve İYİ Parti'nin Mart 2019'da yerel seçimde ortak adayı olacağı tahmin edilen Mansur Yavaş'la alakalı önemli bir bilgiyi paylaştı.

"Mansur Yavaş'a gayriresmi teklif" başlıklı yazıda, Yavaş'ın kendisine bilgi için bir mesaj yolladığını fakat yayınlanmasını talep etmediğini söyleyen Altaylı, "Ben ise yayınlamayı tercih ediyorum. Kusura kalmasın. Belli ki, resmi bir teklif değil fakat bir nabız yoklaması veya bazı AK Partililerin kendi kendine işgüzmesi. Hangisi ise. En azından Mansur Yavaş'ın her partinin kapısını çalan bir 'Kubi' olmadığını fark etmiş olduk" sözlerini kullandı.

İşte Yavaş'ın Altaylı'ya yolladığı mesaj;

"Fatih Bey merhabalar. Televizyonda seyrettiğim kadarı ile AK Parti'den aday olabileceğimi ve AK Parti'ye yakınlaştığımı ifade ettiniz. Gerçek vaziyet şudur. Bazı AK Partililer, benim aday olmam hususunda istekli olup, yoklama yaptılar. Ben de uygun bir dille 'Belki makam sahibi olurum fakat itibarımı yitiririm' diyerek teşekkür ettim. Bu husustaki mesaj ve benim cevabım kayıtlıdır. Kısacası benim bir isteğim olmamıştır"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal