17.06.2022-08:30 (Son Güncelleme:14.06.2023-15:29)


1

Eşcinsel olduğu iddia edilen ünlüler

Eşcinsel  olduğu iddia edilen ünlüler

Şarkıcı, futbolcu, oyuncu liste oldukça kabarık. Birbirinden ünlü bu isimlerden bazıları özellikle bir dönem cinsel yönelimleri nedeniyle çok konuşuldu. Cinsel yönelimleri nedeniyle eleştirilen ve tepki çeken ünlü isimler açıklamalarda bulundu. Ünlü isimler farklı cinsel yönelimlere sahip olabiliyor. Bu konuyla gündeme gelen ünlü isimlerden bazıları farklı cinsel yönelimlere sahip olmadıklarını söylese de bazıları bu haberlerin doğru olduğunu söyleyebiliyor. Bir cinsel yönelim olan homoseksüellik bildiğimiz adıyla eşcinsellik aynı cins ve cinsiyetteki insanlar arasındaki cinsel çekim ve cinsel davranıştır. Eşcinsel olan dünyaca ünlü isimler var Türkiye'de de birçok ünlü ismin eşcinsel olduğu iddia ediliyor. ABD’li komedyen Ellen DeGeneres, Ünlü yıldız Elton John, Porto Riko’lu şarkıcı Ricky Martin, Ünlü oyuncu Neil Patrick Harris, Ünlü Alman gazeteci ve moderatör Anne Will gibi dünyaca ünlü isimler de eşcinsel olduklarını açıklamıştır. İşte eşcinsellik iddialarıyla gündeme gelen Türk ünlüler...



2

Tan Taşçı

Tan Taşçı

Tan Taşçı'nın da zaman zaman eşcinsel yönelimde olduğu konuşulmuştu. Sanatçı yaptığı açıklamada "Eşcinsel değilim. Dedikoduların sebebi, hayatımı heteroseksüel olduğumun üzerine basa basa yaşamamam olabilir." demiş.



3

Mert Ramazan Demir

Mert Ramazan Demir

Katıldığı gecede aynı zamanda ödül de alan Saraçoğlu muhabirlerin sorularını yanıtladı. Röportaj esnasında bir muhabirin “Afra Hanım, Mert Bey için eşcinsel diyorlar ama” demesi üzerine ünlü isim röportajı apar topar sonlandırdı.



4

Murat Boz

Murat Boz

Giydiği bir kostüm sebebiyle eşcinsel olduğu iddia edilmişti Murat Boz'un. Onun cevabı da şöyle: “Ben şarkı söyleyen bir adamım. Diyelim ki geyim ya da biseksüelim, bu neyi değiştirir? Hem bundan kime ne? Gayliği kötü bir yafta gibi görüp, prestij kaybı yaşatmak için söylüyorlar. Ama rahatsız olmuyorum. Çünkü gay olmanın bir sorun olduğunu düşünmüyorum."



5

Bendeniz

Bendeniz

Bendeniz'e de "Lezbiyen misiniz?" sorusu yöneltmiş ve şu cevabı vermiş: "İçimde yaşadığım şeyi çözemedim. Sanırım hayatım boyunca da bunu çözemeyeceğim. Çözen biri varsa gelsin karşıma. Kimse ne yaşayacağını bilemez. Bir kadın bir kadına; bir erkek bir erkeğe aşık olabilir”



6

Özlem Tekin

Özlem Tekin

Rock müziğinin sert kızı Özlem Tekin'e "Hiç lezbiyen derler korkusu yaşamadınız mı?” sorusu sorulmuş. Cevap aynen şöyle: “Hayır hiç bir zaman. Ayrıca lezbiyen olmak neden korkutucu bir şey olsun ki!”



7

Uğur Yücel

Uğur Yücel

Uğur Yücel ise eşcinsellik iddialarının sadece bir dedikodu olduğunu söylemiş ve “Bu dedikoduyu çıkaranı biliyorum” demekle yetinmiş.



8

Koray Candemir-Serkan Çeliköz

Koray Candemir-Serkan Çeliköz

Amerika'da aynı evde yaşayan ikili için eşcinsel çift oldukları iddia edilmiş. Candemir'in cevabı ise Twitter'dan şu şekilde olmuş: “Hastalıklı beyinlerden sağlıklı düşünceler çıkmaz. Onların bahsettiği yakınlıkla bizimkisi çok farklı. Bir de biz New York’ta değil, Seattle’da yaşadık.”



9

Zeki Müren

Zeki Müren

Sanat Güneşimiz yıllar önce verdiği bir röportajda şu sözleri söylemiş: "Eşcinsel anlamında kullanılan "gay" sözcüğünün lugat anlamı "neşeli".Sanat anlamında dünyanın ünlülerini tetkik ettim. Yüzde 80'i, hatta daha fazlası gay. Demek ki iki ruhu da taşıyor. Ben buna hata demiyorum, ruh zenginliği diyorum..."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR