Koronavirüse Yakalanan Farah Zeynep Abdullah’ın Romantik Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı

Rol dizilerle adından sık sık söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, kısa bir süre önce koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu karantina sürecinde sevgilisiyle olan fotoğrafını paylaştı, yer yerinden oynadı.

31.03.2018-10:26 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-10:43)

Rol dizilerle adından sık sık söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, kısa bir süre önce koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu karantina sürecinde sevgilisiyle olan fotoğrafını paylaştı, yer yerinden oynadı.

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile izlediğimiz Farah Zeynep Abdullah, dizinin ikinci sezonunda ayrılmıştı. Ayrılığı olay olan başarılı oyuncu kısa bir süre önce koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Karantina sürecinde olan Farah Zeynep, DJ sevgili ile paylaştığı romantik fotoğrafla büyük beğeni topladı.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KARANTİNA SÜRECİNDE AŞKA GELDİ

Koronavirüse yakalanan ünlüler arasına giren Farah Zeynep Abdullah, evinde karantinada. Bu sürede sıkılan ünlü oyuncu sosyal medyayı aktif kullanmaya başladı. Abdullah, kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladığı DJ sevgilisi Artz ile bir fotoğrafını paylaşarak ‘ Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen’ notuyla paylaştı.   

Farah Zeynep Abdullah

ÇALDIĞIN O KALBİ YERİNE KOY

Masum Apartman’ı dizisinden ayrılan ve uzun bir süre Serenay Sarıkaya’nın rol alacağı konuşulan Bergen filminin çekimlerine başlayan Farah Zeynep Abdullah, kısa bir süre önce, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse yakalandığını duyurdu. Evinde kendini karantinaya alan oyuncu sete ara verdi. Evde vakit geçirdiği zamanlarda sosyal medyayı aktif kullanmaya başlayan Abdullah, yeni sevgilisi DJ Artz’in kendisini öptüğü fotoğrafı, altına şarkı sözü yazarak ınstagramdan paylaştı. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

BU AŞK FOTOĞRAFI ARŞİVLENİR

Sevgilisinin romantik paylaşımına kayıtsız kalmayan DJ Artz, fotoğrafın altına ‘İlk kavgada arşivlenir’ yorumu yaptı. Bir süredir evde karantina sürecini tamamlamaya çalışan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Bir hayranı güzel oyuncuya "Bende karantinadayım nasıl geçiyor? Şükür ben üç günde düzeldim" sorusu üzerine Abdullah, "Geçmiş olsun, ben de açıkçası düzeldim diyorum diyorum ama sonra hiç öyle olmadığımı görüyorum. Olsun çok şükür az kaldı gibi" şeklinde cevap verdi. Güzel oyuncu daha sonra gelen geçmiş olsun mesajlarını da cevapsız bırakmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal