25.06.2022-17:33 (Son Güncelleme:25.06.2022-15:20)


1

Kimdir?

Kimdir?

13 Nisan 1962 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Faik Öztürk’ün babası bir astsubaydı. Babasını işi nedeniyle Öztürk sık sık şehir değiştirdi. Liseyi yarım bırakan ünlü isim daha sonra Ankara İstanbul yolunda bulunan bir fabrika temizlik işine girdi. Yaklaşık 2 sene sonra ise aynı yerde pozisyon yükselterek muhasebecilik yaptı. 1982 yılında işten ayıldığında ise Genel Müdür Yardımcısıydı. İş adamı ve siyasetçi kimliğinin yanı sıra şov dünyasında da kendine bir yer buldu.



2

Boyu ve kilosu

Boyu ve kilosu

1.77 cm boyunda olan Öztürk'ün kilosu ise ortlama 82.



3

Seda Sayan'a yorumu olay oldu

Seda Sayan'a yorumu olay oldu

Safiye Soyman ve Faik Öztürk katıldıkları bir etkinlik çıkışında muhabirlerin Seda Sayan’ın 7. kez evlenmesi hakkında soru geldi. Faik Öztürk Sayan için “Seda bizim canımız. Kendisi mert biridir. Seda Sayan’ın mutlu bir lunaparkı var. Orada kiminle oynamak istiyorsa onu alıyor. Parası pulu var. Ekonomik yönden güçlü bir kadın. Biz kendisini çok seviyoruz. Çağlar da çok iyi bir insan" sözlerini kullandı.



4

Borç kaldı

Borç kaldı

Bir arkadaşının 'ray' talebi ile borç harç işe giren Faik Öztürk, 1 milyon lira borçla başladığı işin sonunda 185 milyon kar etti. Daha sonra vergilerini ödeyen Faik Öztürk'ün elinde 285 milyon lira kaldı.



5

Hiç evlenmedi

Hiç evlenmedi

Safiye Soyman'la 1999 yılından beri sevgili olan Öztürk, Soyma'la hiç evlenmedi.



6

Gündem oldu

Gündem oldu

Uuun zamandır sevgili olan çift geçen gün bir olayla magazin gündemine yansıdı.



7

Sarışın kadınla görüntülendi

Sarışın kadınla görüntülendi

Safiye Soyman’la sevgili olan Faik Öztürk geçtiğimiz günlerde Etiler'de Bihter adlı meyhanede sarışın bir kadınla görüldü. Oldukça samimi duran çift çoğu kişinin aklında soru işareti oluşturdu.



8

Canlı yayına bağlandı

Canlı yayına bağlandı

Söylemezsem Olmaz programında yer alan bu görüntüler sonucunda Öztürk programa bağlandı ve kendini açıkladı. Muhabirin kendisinden para istediğini söyledi ve bu görüntülerin gerçek olmadığını belirtti.



9

Her şeyi anlattı

Her şeyi anlattı

Öztürk, iddiaların başrolü muhabir Mustafa Ağdağ ile canlı yayında konuştu. Ağdağ programa bağlandı ve o gece neler yaşandığını anlattı. Bunun üzerine Faik Öztürk, muhabirden özür diledi.



10

Fotoğraf gündem oldu

Fotoğraf gündem oldu

İşte o fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr