20.02.2021-15:04 (Son Güncelleme:20.02.2021-15:04)


1

Balıkesir'de bir mermer fabrikasında çalışan Maden Mühendisi Canan T.patronu Fatih U. tarafından fabrikaya kilitlenip, darp edildiğini iddia etti. Genç kadın yaşadığı dehşetin görüntülerini sosyal medyadan paylaşırken, Fatih U.'nun Canan T.'yi bıçakla kovaladığı ve üzerine arabayı sürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.



2

Balıkesir Marmara Adası'nda mermer fabrikasında meydana gelen olayda iddiaya göre mermer fabrikasında çalışan Canan T. ve patronu Fatih U. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Fatih U., Canan T.'yi önce darp etti, ardından da bıçakla kovaladı.



3

Fabrikadan koşarak uzaklaşan Canan T. hastaneden darp raporu aldı.' Bütün kapıları kitleyip beni darp etti dedi.



4

Yaşadıklarını anlatan Maden Mühendisi Canan T. "Çalıştığım yerdeki patronum tarafından saldırıya uğradım. Şu anda kolum alçıda. Marmara Adası'nda bulunan bir mermer fabrikasında çalışıyorum. Önceki gün tartıştık.'



5

Tartışmamızın ardından sonraki gün beni fabrikada yalnız yakaladı. Bütün kapıları kilitledi. İlk önce bana yumrukla saldırdı. Sonrasında yere yatırdı. Oradan zorla kaçtım. Onun dayısı camları kırıp beni kurtardı. Fabrikanın önünde çamurlara düştüm. Arabayı üstüme sürdü beni öldürmek için. Beni bıçakla kovaladı. Fabrikanın içerisine girdim. İşçiler beni onun elinden alamadı. Şu an savcılık onu serbest bırakmış. Ben burada rapor almaya çalışıyorum dedi.



6

Saçından Çekerek Sürüklemiş

Saçından Çekerek Sürüklemiş

Canan T.'nin avukatı Güven Kuzu, 'Müvekkilim çalışmış olduğu iş yerinde bir odaya kapatılarak patronu tarafından acımasız bir şekilde dövülmüştür. Yüzüne yumruk atılmış, saçından çekilerek sürüklenmiş, kolu kırılmış ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmalar mevcuttur' diye konuştu. Fabrikanın kapılarını kilitleyip genç kadına saldırdı! Patronun yaşattığı dehşet anları kamerada güvenlik kamerasına yansıdı.



7

Görüntülerde Canan T. koşarak uzaklaşırken, Fatih U. olduğu belirtilen kişi de bıçakla Canan T.'nin peşinden koştuğu görülüyor. Canan T. bir süre koştuktan sonra 2 kere yere düşüyor, bu arada Fatih U. araca binerek Canan T.'nin üzerine doğru araba sürmesi de kameralara yansıyor. Diğer bir görüntüde Fatih U. kapıları tek tek kontrol edip, kilitlediği ve ardından Canan T.' nin kaçtığını anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan anlardan birisi de Fatih U'nun dayısı olduğu söylenen bir kişinin cama omuz atarak kırması ve Fatih U.'yu durdurması da yer aldı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR