28.10.2020-16:49 (Son Güncelleme:20.04.2024-15:39)


1

Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah'tan Eğlenceli Masumlar Apartmanı Paylaşımı

Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah'tan Eğlenceli Masumlar Apartmanı Paylaşımı

Yayınlandığı ilk günden beri gündemden düşmeyen Masumlar Apartmanı dizisiyle dikkat çeken Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyuncular, dizinin yayında olduğu saatlerde dizideki karakterlerini ti'ye aldıkları eğlenceli bir paylaşım yaptı.



2

Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen Masumlar Apartmanı'nın 27 Ekim Salı akşamı ekrana gelen 7. bölümünde şaşırtan gelişmeler yaşandı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi yansıtan Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde, İnci evlendiği Han ve ailesiyle ilgili gerçeklerle yüzleşti.



3

Safiye evinin salonunda, babasıyla yan yana oturan İnci’yi görünce adeta çıldırdı. Safiye ve Gülben, İnci tarafından 'kirletilen' evlerini hemen temizlemeye koyuldu.



4

Dizideki yaşanan bu sahnelere göndermede bulunan Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah ise güldüren bir paylaşım yaptı. Ezgi Mola'nın paylaşımına Abdullah 'Tuz ruhunu getir aney' notunu düştü. İki başarılı oyuncunun bu paylaşımı takipçilerini güldürerek ilgi çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr