Ezgi Avcı bikinili pozlarıyla görenleri kendisine hayran bıraktı! Düzgün fiziğiyle düşman çatlattı

Ekranların en sevilen programı Survivor yarışmasıyla adını tüm türkiye'ye duyuran Ezgi Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Takipçiler ile sık sık iletişim halinde olan Ezgi Avcı, son yaptığı tatil paylaşımıyla kendisine hayran bıraktı. Herkesin hayran kaldı fiziği ile takipçilerinden tam not aldı.

28.06.2022-04:15 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-04:15) Ezgi Avcı bikinili pozlarıyla görenleri kendisine hayran bıraktı! Düzgün fiziğiyle düşman çatlattı

Survivor'ın sevilen isimlerinden olan Ezgi Avcı şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Takipçileri güzelliğine söyleyecek söz bulamazken son yaptığı paylaşımdaki fiziği ile de çok konuşulmaya devam ediyor. Bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabına yükleyen Ezgi Avcı'nın paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Düzgün fiziğiyle tüm gözleri üzerinde topladı

Ezgi Avcı yakın arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu ve Hande Sarıoğlu ile çıktığı Bodrum tatilinden keyifli dakikalarını takipçileri ile paylaştı. Tatilin tadını çıkaran Avcı, düzgün fiziği ile de tüm gözleri üzerinde topladı.

Ezgi Avcı Fiziğiyle Düşman Çatlattı

Bikinili paylaşımlarıyla görenleri kendisine hayran bırakan Ezgi Avcı’nın paylaşımı dakikalar içerisinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Bordo ve lacivert renkli bikinisiyle verdiği pozlara takipçilerimden de güzel yorumlar geldi. Güzel sunucunun fotoğrafının altına "Bebek gibisin" ve "Güzelliğin göz kamaştırıyor" yorumları yapıldı.

Ezgi Avcı Sosyal Medyayı Salladı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal