Eyvah Eyvah 3 film konusu ve oyuncuları

Ünlü oyuncu Ata Demirer'in yazıp oynadığı Eyvah Eyvah 3, eğlenceli teması ile karşımıza çıkıyor. Eyvah Eyvah 3 konusu ve oyuncuları ile seyirci keyifli anlar yaşıyor. Eyvah Eyvah 3'ün konusu nedir? Eyvah Eyvah 3'ün oyuncu kadrosu kimlerdir? Detaylar burada.

29.06.2022-14:19 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-14:19) Eyvah Eyvah 3 film konusu ve oyuncuları

31 Ocak 2014'te vizyona giren "Eyvah Eyvah 3" filmi komedi türünde ortaya çıkmaktadır. Filmin yönetmeni Hakan Algül yer alırken başarılı oyuncular da filmde  rol almaktadır. Eyvah Eyvah 3 filminde Demet Akbağ, Ata Demirer ve Özge Borak gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Eyvah Eyvah 3 konusu nedir?

Hüseyin Badem yıllar sonra babasını bulur ve hayatının aşkı Müjgan ile evlenir. Müjgan ile bir bebeklerinin olacağı mutluluklarına mutluluk katar.  Fakat Badem ailesi maddi zorluklar çekmektedir. Hüseyin, ekmek parası kazanmak için en uzak yerlerde bile gece gündüz fark etmeksizin klarnet çalmaya gider. Diğer yandan Firuzan ise popüler bir şarkıcı olur ve  şöhret merdivenlerini bir bir tırmanır.  En iyi arkadaş olan Hüseyin ve Firuzan'ın yolları  hayatları farklı yönlerde olsa da hayat onları ortak bir noktada buluşturur. İkisi de hayatlarında ciddi bir aşamadan geçmektedir. Eyvah Eyvah serisi eğlenceli olaylarıyla Geyikli 'de maceralarına devam ediyor.

eyvah eyvah 3

Hakan Algül'ün yönettiği bu komedi filminde Ata Demirer, Özge Borak, Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu ve Salih Kalyon rol alıyor. Konuk oyuncular arasında Cengiz Bozkurt, Serra Yılmaz ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimleri görmekteyiz.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal