Extraction izle film konusu ve oyuncuları

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Extraction (Çıkarma) isimli film 2020 yılında gösterime girmiştir. Yönetmenliğini Sam Hargrave'nin yaptığı filmin senaristliğini Joe Russo yapmıştır. Aksiyon ve gerilim türü olarak karşımıza çıkan fil 1 saat 56 dakika sürmektedir.

30.06.2022-02:00 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-02:00) Extraction izle film konusu ve oyuncuları

Silah satıcıları ve kaçakçılara ait olan bir dünyada, uyuşturucu lordlarının arasındaki savaşta piyon olarak kalan genç bir çocuğun hikayesini anlatan Extraction filmi, Netflix platformu için hazırlanmıştır. Aksiyon ve gerilim severlerin ilgiyle izleyecekleri film, 24 Nisan 2020'de yayınlanmıştır.

Extraction (Çıkarma) filminin konusu

Hintli bir iş insanının oğlu kaçırıldıktan sonra dünyanın en ücra şehirlerinden birine gönderilir. Çocuğu kaçırılan Hintli iş insanı ise ülkenin en büyük uyuşturucu baronlarının başında gelir. Uyuşturucu baronları aralarında olan rekabetExtraction (Çıkarma) filmi ve çekişme arasında çocuğun babası oğlunun kurtarmak için Tyler Rake adında birisiyle anlaşır.

 

62 saat önce kaçırılan çocuğun en son yaşam kanıtı da 6 saat öncesine aittir. Tyler, aslında hayatta kaybedecek hiçbir şeyi olmayan biridir ve oldukça da sorunludur. Çocuğu kurtarabilmek adına atılacağı macerada hayatını ortaya koyar ve ölümü göze alır. Bir ara ise çocuk ile kendi hayatı arasında tercih yapma noktasına gelir.

Extraction (Çıkarma) filminin oyuncuları

Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal