09.06.2022-09:10 (Son Güncelleme:30.08.2022-17:09)


1

Kimdir?

Kimdir?

Fenomen yarışmacı Evrim Keklik, 14 Mart 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde aldı. Evrim Keklik aslen Çankırı'lıdır.



2

Voleybol ve Sualtı Hokeyi sporları yapan Evrim Keklik, fanatik Galatasaray taraftarıdır. Spor hayatına ilk voleybol kariyerine henüz 7 yaşındayken Fenerbahçe Spor Kulübü altyapısında başladı.



3

Hastalandı!

Hastalandı!

Gıda zehirlenmesi geçiren Evrim herkesi korkuttu' Sağlık durumu iyi olan Evrim'e sevenleri geçmiş olsun dileklerini iletti.



4

Sonraki dönemde Galatasaray takımına transfer olmuş ve voleybol kariyerine burada devam etmiştir. Omzundan yaşamış olduğu sakatlık sonrasında Evrim Keklik, voleybola uzun bir ara vermek durumunda kalmıştır. Yaklaşık olarak 7 yıl kadar süren Üniversite eğitimi sonrasında İstanbul'a ailesinin yanına dönen Evrim Keklik, Turkcell ve Alpella markalarının reklamlarında yer almıştır.



5

2018 yılında Evrim Keklik, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmış, 30.000 TL ödül kazanmıştır. Evrim Keklik, TV8 ekranların yayınlanan Survivor 2020 yarışmasında gönüllüler takımında yer alarak adını duyurmuştur



6

Survivor 2020 gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik, ilk önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştır.



7

Survivor'da her şey para içinmiş. Söylenenlere göre Evrim, Acun Medya'dan haftalık 22 bin lira alıyormuş! Konuyla alakalı henüz resmi olarak bir açıklama gelmedi.



8

Evrim'in üst üste potaya çıkması sonrası, kızına sürekli destek veren ve haksızlığa uğradığını düşünen Hayrettin Keklik paylaşımıyla gündem oldu. Survivor Evrim'in babası Hayrettin Keklik, kızına SMS desteğinde bulunan hayranlarının yüzüne bakamadığını söyleyerek Acun Ilıcalı'ya seslendi ve 'Lütfen kızımı eleyin! Bu yükün altından kalkamam' dedi.



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr