26.04.2022-15:50 (Son Güncelleme:26.04.2022-15:30)


1

Eğlenceli olun

Eğlenceli olun

Kendi ruhunuzdaki neşeyi ortaya çıkarmak evliliğinizin bağlarını kuvvetlendirecektir. birlikte eğlenen çiftlerin ilişkilerinde daha güçlü olduğu ortaya konulmuştur. birlikte vakit geçirmek size iyi gelecektir. mesela birlikte sahile gidin, bisiklete binin ya da çizgi film izleyin.



2

Meraklı olun

Meraklı olun

"ben onu çok iyi tanıyorum." demeyin. Unutmayın ki insanlar yaşadıklarıyla yeniden değişirler. Bu yüzden eşinize karşı hep meraklı olun. onu şaşırtacak sürprizler yapın.



3

İyi ve nazik olun

İyi ve nazik olun

Genellikle kırılmaz, üzülmez dediğimiz en yakınımızdaki kişilere, sevdiklerimize nazik davranmakta sanki zorluk çekiyoruz. ama mutlu bir evlilik için eşlerin birbirlerine nazik olmalı ve iyi davranmaları oldukça önemlidir.



4

Anı yaşayın

Anı yaşayın

Yoğun iş hayatı oldukça meşgul olmanıza neden oluyor. Eşinizle sadece oturmak, konuşmak, piknik yapmak evliliğinizin güçlü kalmasına vesile olacaktır.



5

Anlayışlı olun

Anlayışlı olun

Eşinize karşı ön yargılı olmak yerine empati kurun ve anlayışlı olun. Önce sorunun ne olduğunu öğrenin.



6

Yapıcı olun

Yapıcı olun

Eşinizle kavga etttiğiniz zaman yıpratıcı olmak yerine yapıcı olmayı tercih edin. Sorunu konuşmak yerine çözümü konuşmayı deneyin.



7

Birbirinizi dinleyin

Birbirinizi dinleyin

Kavga etseniz bile o sırada kendinizi açıklamaya çalışmak yerine birbirinizi dinleyin!



8

Sarılın

Sarılın

Bol bol sarılın. Kavga ettiğinizde üzgün olduğunuzda ya da mutlu olduğunuzda duygu fark etmez. Eşinize sarılarak onu ne kadar sevdiğinizi hem ona hem kendinize hatırlatın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR