13.03.2020-10:53 (Son Güncelleme:23.04.2024-22:38)


1

Bahar demek yenilenmek, canlanmak, ferahlamak, umutların, mutlulukların yeniden açması demek! Bahar demek insanın tazelenmesi demek! Bu tazelenmenin, yenilenmenin içerisine evinizi de eklemeye ne dersiniz? Sizin için evinizi bahara hazırlayacağınız birkaç ipucunu derledik. İşte detaylar...



2

İşe Duvarlardan Başlayın

İşe Duvarlardan Başlayın

Evinizi bahara hazırlamak için işe duvarlardan başlayabilirsiniz. Evinizin duvarlarını bahara uygun renklere boyayabilir ya da doğayı evinizde hissettirecek duvar kağıtlarından yararlanabilirsiniz. Eğer bu şekilde bir değişikliğe hazır değilseniz duvarlarınızı doğa fotoğrafları veya renkli tablolarla da süsleyebilirsiniz.



3

Güneşin Evinize Girmesine İzin Verin

Güneşin Evinize Girmesine İzin Verin

Bahar eşittir güneş ışığı! Kış soğuklarını geride kaldığı bu bugünlerde kalın perdelerinizi kenara itin, camlarınızı açın ve güneş ışığının evinizin içerisine dolmasına müsaade edin! Güneş ışığından yeteri kadar yararlanamadığınızı düşüyorsanız mobilyalarınızın yerlerini değiştirebilirsiniz. Örneğin okuma koltuğunuz cam kenarına taşıyarak geçirdiğiniz vaktin daha keyifli olmasını sağlayabilirsiniz.



4

Evinize Renk Katın

Evinize Renk Katın

Evinizdeyken de baharı yaşamanızı sağlayacak olan bir ev dekorasyonu yapmak istiyorsanız açık mavi, yeşil, pembe, sarı, lila gibi canlı ve yumuşak renklere; biblo, saat, vazo gibi dekorasyon ürünleri kullanarak yer verebilirsiniz. Yanı sıra yatak odanızda bu renklerdeki nevresim takımlarını kullanabilir ya da koltuklarınızı minderler ile süsleyerek salonunuzu daha renkli bir hale getirebilirsiniz.



5

Ahşabın Gücünden Yararlanın

Ahşabın Gücünden Yararlanın

Evinizde bahar havası hissetmenin en basit yollarından biri de ahşap ürünler kullanmaktır. Her mevsime uyum sağlayabilme özelliği bulunan ahşap ürünler, evinizin doğa ile bütünleşmesini en şık ve kolay yoldan sağlayacaktır.



6

Farklı Renkte Çiçeklere Yer Açın

Farklı Renkte Çiçeklere Yer Açın

Baharı evinizde de yaşamaya karar verdiyseniz her şeyden önce bitkilere yer açacaksınız. Evinizi farklı renklere sahip olan çiçekler ile süsleyebilir, hoş saksılar sayesinde bitkilerinizin evinize daha güzel bir görünüm katmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca büyük yeşil bitkiler de süsleyebileceğiniz köşeleriniz içinizin ferahlamasını sağlayacaktır.



7

Balkon ve Bahçeyi Unutmayın

Balkon ve Bahçeyi Unutmayın

Baharı yaşayabileceğiniz en özel yerler balkon ya da bahçedir! Bahçenize rengârenk çiçekler dikebilir, hatta yemeklerinizde kullanabileceğiniz maydanoz, nane, dereotu gibi sebzeleri bile yetiştirebilirsiniz. Bahçe mobilyaları ise mevsimin tadını çıkarmanız için olmazsa olmaz. Eğer bahçeniz yok ama balkonunuz varsa bu alanı dekore ederek ilkbahar ve yaz mevsimleri daha keyifli geçirebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR