Evde para kazandıran işler nelerdir? Evde bilgisayar başından yada çeşitli el işçiliği gerektiren işler

Evden çıkmadan nasıl para kazanılır? Evde para kazanmanın yolları nelerdir? İşte evden çıkmadan para kazanmanın yolları sizler için haberimizin içeriğinde yer almaktadır.

22.05.2022-22:01 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-22:01) Evde para kazandıran işler nelerdir? Evde bilgisayar başından yada çeşitli el işçiliği gerektiren işler

Son zamanda vatandaşlar evden çıkmadan evden nasıl para kazanılır? sorusunun cevabını araştırıyor. İşte sizin için düzenlemiş olduğumuz yazımızda bilgisayar bilenler için 20 fikir...

Bu haberimiz bilgisayar kullanmayı bilen, bilgisayar kullanmaktan zevk alan kişilerin evden para kazanmanın yollarını anlatmaktadır. Vermiş olduğumuz fikirler ile ek olarak evden çıkmadan da para kazanmanız mümkündür.

1. Sanal Asistanlık yapmak

Sanal asistanlık adında anlaşılabileceği gibi online olarak internet üzerinden yapılan bir meslektir. Aldığımız paralar tatmin etmiyor ve evden de iş yapmak isteyenler için çok uygun bir meslektir. 

Online olarak firma ve kişilere asistanlık yapmak mümkündür. Sanal asistanlık mesleğinin içeriğinde; e-posta ve raporları takip etmek, kişilerin günlük çalışma planlarını düzenlemek, kişilerin çıkacağı seyahatleri planlamak, ofis içerisindeki toplantı ve düzenlemeleri ayarlamak gibi bir çok alan vardır. 

Evden para kazandıran işler

2.Sanal Marka Elçisi olmak

Elçilerle firma arasında maddi bir iş anlaşması olsa da elçiler büyük çoğunlukla markaya olan tutkuları sebebiyle de bu firmalarla çalışmak istemektedirler. Bu kişiler ürünler hakkında teknik bilgiye sahip oldukları için tüketicilere destek sağlayabildikleri gibi tüketicilerle marka arasında güvenilir bir köprü de kurma görevini üstlenmektedirler.

Evden para kazandıran işler

3.Wepte arama yapmak

Her ne kadar başlık bir kafanızı kurcalasa da aslında tamda anlaşıldığı gibi, SwagBucks, ZoomBucks, Scour, Blingo gibi platformlar aracılığıyla bu işi yapabilmeniz mümkün olacaktır. Yani Google size arama yaptığınız için para ödemeyecek ancak bu platformlara girdiğiniz zaman sizden istenilen bazı görevler olduğunu göreceksiniz ve bu görevleri tamamladığınızda para kazanmış olacaksınız. 

Evden para kazandıran işler

4.İnternet üzerinden döviz ve altın alıp satmak

Eğer ki gününüzü bilgisayar başında geçiriyorsanız biraz ekonomi ve borsa haberlerini takip edip döviz ve altın durumlarından aşağı yukarı fikir sahibi olursunuz. Eğer ki bilinçli yatırımlarda yaparsanız paranızı yükseltmeniz mümkün olacaktır. 

Evden para kazandıran işler

5. Niş Blog açmak

Bir niş blog, belirli bir pazar hedefleyen bir İnternet pazarlama blogudur. Bir niş blogun amacı, genellikle tıklama başına ödeme reklamlarıyla para kazanmak veya bir bağlı kuruluş web sitesine doğrudan trafik çekmektir. 

Evden para kazandıran işler

6. Bilgi ve becerilerinizi ücret karşılığında satabilirsiniz

Herkesin muhakkak iyi olduğu konular vardır. Bazen bizim iyi olduğumuz konular başkalarına yardım sağlayabilir. Örneğin iyi bir grafik tasarımcısı olabilirsiniz. Bazı firmalarda sizden bu durumda belirli bir ücret karşılığında destek alabilir. 

Evden para kazandıran işler

7. Kripto para piyasaları ile ilgilenmek

Bir çok insan kripto para üzerinden çok fazla dolarlar kazanmıştır. Bu durumu hırslı bir şekilde paranızı katlamak amaçlı değil, araştırarak kontrol bir şekilde ilerlemek daha faydalı olacaktır. 

Evden para kazandıran işler

8. Prova Okuyucusu Olmak

Prova okuyucusu olmak için Türkçe dili ve bu dilin kurallarının çok büyük bir kısmını biliyor olmak gerekmektedir. Eğer ki kendinizde bu konu ile ilgili bir yetenek görüyorsanız, bu yeteneğinizin üzerine gitmenizi ve gerek ek iş olarak, gerekse de asıl işiniz olacak şekilde prova okuyuculuğunu tercih etmenizde fayda vardır. Bugün bu meslek dalındaki en uzman kişiler bile bir zamanlar bu iş konusunda acemiydiler. Okumak ve öğrenmek sizi ulaşmak istediğiniz konuma getirecektir.

Evden para kazandıran işler

9. Online Satış Yapabilirsiniz

Günümüzde yapılan alışverişlerin çoğu internet üzerinden yapılmaktadır. Kendinize e-ticaret sitesi açıp ürünlerinizin tanıtımını yapıp satmanız mümkündür.

Evden para kazandıran işler

10. Instagram’da niş bir butik açabilirsiniz

Son zamanlarda yaygın olarak kullanılan sosyal medyalar arasında instagram yerini korumaktadır. Bu yüzden İnstagram üzerinden küçük bir satış sayfası açıp kişi sayınızı yükselterek satışlar yapabilirsiniz. 

Evden para kazandıran işler

11. Web sitesi testleri yapabilirsiniz

Bir çok web sitesi, kullanıcı deneyimini artırtmak için para ödemektedir. Eğer bu işi becerebilecek bilginiz var ise web sitelerini test ederek, para kazanmanız mümkün olacaktır.

Evden para kazandıran işler

12. Affiliate Marketing işi Yapabilirsiniz

Affiliate marketing, satış ortaklığı olarak bilinen bir pazarlama sistemidir. Bu sistem kurumlarla satış ortaklığı yapılarak oluşturulur. Kişiler kurumlara her müşteri getirdiğinde kazanç sağlanmaktadır. Satış yapılan ürün kadar ya da tıklanma başına kurumlar tarafından satış ortaklarına ödemeler yapılmakta.

Evden para kazandıran işler

13. Sosyal medyayı kullanarak para kazanabilirsiniz

Sosyal medya kullanımındaki belirgin artış sayesinde bugün pek çok insan sosyal medya hesapları aracılığıyla kayda değer bir gelir elde edebiliyor. Bu durumu, sosyal medya platformlarının çeşitliliği kadar erişilebilirliği ve kullanılabilirliğine ilişkin gelişmelerin doğal bir sonucu olarak da görmek mümkün.

Evden para kazandıran işler

14. Sesli yada elektronik kitap hazırlayabilirsiniz

Günümüzde sesli kitap çok fazla kullanılmaya başlandı. Ancak bunu kafanıza göre değil belirli platformlardan yapabilirsiniz. Bunu yapabilmek için tonlamanıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Okuduğunuz ve kaydettiğiniz sesinizin karşı tarafı tatmin etmesi gerekmektedir.

Evden para kazandıran işler 

15. Editörlük Yapabilirsiniz

Ek iş olarak tercih edilen evden çıkmadan bilgisayar başında yapılabilecek bir diğer meslekte editörlük. Eğer ki internet siteleri ve dil kuralları hakkında bilgiye sahipseniz, editörlük size uygun bir iş olabilir.

Evden para kazandıran işler

16. Yazarlık yapabilirsiniz

Eğer ki yazı yazmak hoşunuza gidiyorsa ve kelimeler aklınızda kalmıyorsa, web siteleri için yazarlık yapabilmeniz mümkündür. Günümüzde içerik üretimi yapan web sitelerinin sayısı oldukça artmaktadır. İyi olduğunuz bir konu var ise onun üzerine yoğunlaşarak bu işi yapmanız sizin yaranınıza olacaktır. 

Evden para kazandıran işler

17. Oyun oynayabilirsiniz 

Belki de bir çok kişinin zevk alarak yapacağı iştir.  Oyunların dilinden iyi anlıyorsanız; geliştirilen ve piyasaya yeni sürülecek olan oyunları test ederek hatalarını bulabilir, bu işten de para kazanmanız mümkün olabilir.

Evden para kazandıran işler

18. Podcast yapabilirsiniz

Ses ve görüntü kayıtlarından oluşan yayınlara podcast adı verilmektedir. Açıklayacak olursak okuyarak değil, dinleyerek bilgi veren kaynaklardır. İyi ve özgün bir anlatıma sahipseniz podcast yayınızı yapabilmenizde mümkün olacaktır. 

Evden para kazandıran işler

19. Online yaşam koçluğu yapabilirsiniz

Eğer ki insanlarla iletişiminiz iyi ise, bunu yüz yüze yapmak yerine bilgisayar başında online olarak yapabilir ve para kazanabilirsiniz. 

Evden para kazandıran işler

20. Online ders verebilirsiniz

Muhakkak iyi olduğunuz konular vardır. Bunlar illa ders ile ilgili olması gerekmiyor. Yemekten, makyaja, dansa kadar gidiyor. İşte sizin de kendinizi iyi olarak tanımlayabileceğiniz bir konuda online olarak bilgisayar başından ders verebilirsiniz. 

Evden para kazandıran işler

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal