07.12.2020-10:11 (Son Güncelleme:18.04.2024-11:41)


1

İŞKUR'un evde istihdam oranını artırmayı amaçlamak için uygulamaya başlattığı ''Evde Paketleme İşi nedir?, Evde paketleme işi İŞKUR başvuru nasıl yapılır, nereden yapılır? Evde Paketleme İşi başvurusu için i gerekli olan evraklar nelerdir?'' İşte detaylar...



2

Koronavirüs salgını gereği alınan önlemler ve karantina süreci işsizlik oranını artırdı. Bunun önüne geçmek için İŞKUR tarafından hayata geçirilen ''Evde Paketleme İşi'' nitelikli veya niteliksiz herkesin evde salgın tehdidi olmaksızın para kazanmasını sağlıyor.



3

EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

 EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Evde paketleme işine başvuru yapmak isteyen kişilerin en yakın İŞKUR şubesine giderek müracaat yapması gerekiyor.



4

Ancak adayların kayıttan önce İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurmaları gerekli görülüyor.



5

Başvuruyu gerçekleştiren kişilerin, eğitim sertifika belgeleri İŞKUR meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Paketleme işi olduğunda ise İŞKUR başvuranın cep telefonuna mesaj yollanacak.



6

Başvuruyu gerçekleştiren kişilerin, eğitim sertifika belgeleri İŞKUR meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Paketleme işi olduğunda ise İŞKUR başvuranın cep telefonuna mesaj yollanacak



7

EVDE PAKETLEME İŞİ İÜCRETİ NE KADAR?

EVDE PAKETLEME İŞİ İÜCRETİ NE KADAR?

Aktarılan bilgiye göre İŞKUR ,3 veya 4 saatlik işler için ayda minimum 1000 lira maksimum 1500 lira ek gelir vaat ediyor.



8

İŞKUR bu uygulamasının amacında pandemi nedeniyle azalan iş gücünü artırmayı hedefliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR