Karşılaşma Sona Erdi! EURO 2020 Türkiye 0- 2 Galler

EURO 2020 A Grubu Türkiye Galler maçı 0-2 sona erdi.

14.06.2021-12:17 - (Son Güncelleme: 16.06.2021-20:57)

EURO 2020 A Grubu içerisinde oynanacak olan Türkiye Galler maçı için geri sayım devam ediyor. Düzenlenen ilk maçta Milliler, İtalya'ya karşı oynamış ve 3 - 0 yenilmişti. Türkiye EURO 2020 A Grubu'ndaki ikinci maçında Galler ile karşılaşacak. Futbolseverler Türkiye Galler maçı ne zaman, saat kaçta sorularını araştırmaya koyuldu. Haberimiz içerisinde Türkiye Galler maçı ile ilgili ayrıntıları bulabilirsiniz.

EURO 2020 A GRUBU İLK MAÇINDA İTALYA'YA 3-0 YENİLMİŞTİK

EURO 2020 A Grubu'nda düzenlenecek olan ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, Galler ile karşı karşıya gelip kıyasıya bir mücadele içerisinde girecek. İlk maçında İtalya'ya 3 - 0 mağlup olan Milli Takım zorlu Galler karşısında 3 puan elde etmek istiyor.

A Milli Takım, Galler maçını Azerbaycan'da oynayacak. Vatandaşlar tarafından büyük bir merak ile birlikte takip edilen Türkiye Galler maçı, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü olacak. Saat 19.00'da başlayacak olan Türkiye Galler Maçı Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. 

TÜRKİYE GALLER MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Türkiye ile Galler arasında bugün oynanacak olan A Grubu 2. maçı, TRT 1 ekranlarından canlı bir şekilde yayınlanacak ve şifresiz bir şekilde izlenebilecek

TÜRKİYE GALLER MAÇI HAKEMİ KİM?

Türkiye ile Galler arasında oynanacak olan kritik grup maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Dias yönetecek. Artur Dias daha öncesinde iki kere daha A milli takımımızın maçını yönetti. Millilerimiz bu iki karşılaşmadan da sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. 2018 yılındaki Rusya maçında 2 - 1 mağlup ayrılmışken 2020 yılındaki Macaristan maçına da Szoboszlai damga vurmuş ve karşılaşma 1 - 0 sonlanmıştı.

EURO 2020 A GRUBU MAÇ TAKVİMİ

11 Haziran Cuma (TSİ 22.00): Türkiye - İtalya (Roma Olimpiyat Stadı)

12 Haziran Cumartesi (TSİ 16.00): Galler - İsviçre (Bakü Olimpiyat Stadı)

16 Haziran Çarşamba (TSİ 19.00): Türkiye - Galler (Bakü Olimpiyat Stadı)

16 Haziran Çarşamba (TSİ 22.00): İtalya - İsviçre (Roma Olimpiyat Stadı)

20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): İtalya - Galler (Roma Olimpiyat Stadı)

20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): İsviçre - Türkiye (Bakü Olimpiyat Stadı)

TÜRKİYE A MİLLİ TAKIM MAÇ TAKVİMİ NEDİR?

Gruptaki diğer karşılaşmalar da 12 Haziran tarihinde Azerbaycan'ın başkenti olan Bakü'ye gidecek milli takım kafilesi, Fairmont Bakü Flame Towers'ta kalacak. Milli takım, 16 Haziran tarihinde Galler, 20 Haziran tarihinde ise İsviçre ile karşı karşıya gelecek. Bakü Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliğinde yapılacak olan iki müsabaka da TSİ 19.00'da olacak.

İLK 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Zeki Çelik, Çağlar, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Okay, Ozan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz

Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Allen, Morrell, James, Moore, Bale,

SÜRPRİZ İSİM İLK 11'DE

Grubun en önemli maçlarından biri olan Türkiye-Galler karşılaşmasında Şenol Güneş, Cengiz Ünder'i ilk 11'de değerlendirmeyi tercih etti.

MAÇ BAŞLADI

Türkiye Galler maçı Galler'in  başlangıç vuruşuyla başladı. Maçı yayıncı kuruluştan takip eden kişiler ekran kaymaları yaşadığını belirtiyor. Bu konu hakkında açıklama yapan TRT spikeri, görüntü kaymalarının stadyumdaki kameralardan kaynaklandığını açıkladı.

İLK YARI SONA ERDİ

Galler, Ramsey ile bulduğu golle A Milli Takımımız karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

KARŞILAŞMANIN İKİNCİ YARISI BAŞLADI!

Ozan Tufan ile Okay Yokuşlu yerini Yusuf Yazıcı ile Merih Demiral'a bıraktı.

MAÇ SONA ERDİ

EURO 2020 A grubu 2'inci maçında Galler, A Milli Takımımız karşısında karşılaşmayı 2-0 önde tamamladı. Bu sonuçla ikinci tura çıkmamız mucizelere kaldı.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal